1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HAYALLER SUYA DÜŞTÜ
HAYALLER SUYA DÜŞTÜ

HAYALLER SUYA DÜŞTÜ

Eski şarap fabrikasının bulunduğu yerde define arayan 4 kafadar, devriye gezen polis ekiplerince suçüstü yakalandı

A+A-

Eski şarap fabrikasının bulunduğu yerde define arayan 4 kafadar, devriye gezen polis ekiplerince suçüstü yakalandı

Hüseyin ÇİÇEK
İskele bölgesinde, Büyükkonuk ile Kaplıca alanındaki sahilde izinsiz kazı yapan; Hasan Tok, Osman Uysal, Mustafa Tok ve Recep Tok, bölgede devriye gezen polis ekipleri tarafından suçüstü tespit edildi.

Polis baskınının ardından kazı malzemelerini de olay yerinde bırakarak araçları ile hızla uzaklaşan define avcıları, polisin iz sürmesi sonucu birer birer tespit edilerek yakalandı. Zanlılar dün tutukluluk istemi ile İskele Kaza Mahkemesi huzuruna çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Ziyamet Polis Karakolu’nda görevli polis memuru Salih Minifoğlu, zanlıların 17 Kasım 2016 tarihinde, Büyükkonuk ile Kaplıca arasındaki sahil alanda bulunan eski şarap ve hurma fabrikasının bulunduğu bölgede izinsiz kazı yaptıkları sırada suçüstü tespit edilerek tutuklandıklarını söyledi.

Soruşturma sürüyor
Zanlıların tamamının gönüllü ifade verdiğini ve ifadelerin teyidinin yapılacağını belirten Minifoğlu, ayrıca aranmakta olan emarelerin olduğunu da ifade ederek zanlıların soruşturma maksatlı 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Umut İnan, zanlıların soruşturma maksatlı 3’er gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Diyalog

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.