1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İFADE İÇİN TERCÜMAN İSTEDİ
İFADE İÇİN TERCÜMAN İSTEDİ

İFADE İÇİN TERCÜMAN İSTEDİ

İfade için tercüman istedi

A+A-

Mehmet Tencer’in tasarrufunda yarım gram kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile 7.65 mm. çapında tabanca ve 31 adet canlı mermi bulundu

Ceren ÖZBİL

Polis, önceki gün Mehmet Tencer’in Karaoğlanoğlu’ndaki ikametgahında yaptığı aramada, yarım gram ağırlığında kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan bir madde ile 7.65 mm. çapında tabanca ve 31 adet canlı mermi buldu.

Gözaltına alınan Tencer, dün Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı ve hakkında bir günlük tutukluluk emri temin edildi.

Girne Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Mesut Mesutoğlu’nun huzurunda görüşülen davada, iddia makamı meselenin tahkikatını yürüten polis memuru Mehmet Sevinç’i tanık olarak dinletti.

Tanık polis, önceki gün zanlının Karaoğlanoğlu’ndaki ikametgahında yapılan aramada yatak odasındaki komodinin çekmecesi içinde kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan bir madde ve üzerinde bu kokain kalıntısı olduğuna inanılan dolar ve hassas terazi bulduklarını anlattı.

Sevinç, ayrıca yapılan aramada ev içerisinde 7.65 mm çapında tabanca ve 31 adet canlı mermi de bulduklarını ifade etti.

Tabanca, mermi, dolar, hassas terazi ve kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan maddenin emare olarak alındığını söyleyen Sevinç, zanlı aleyhine 1 gün tutukluluk emri talep etti.

Mahkeme, soruşturmanın daha yeni başladığına dikkati çekerek zanlının 1 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

Zanlının avukatı Mustafa Şener ise müvekkilinin gönüllü ifade vermek istediğini ancak anadilinin İngilizce olması nedeniyle veremediğini kaydederek, tercüman talebinde bulundu.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.