1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İHBARIN KURBANI
İHBARIN KURBANI

İHBARIN KURBANI

İhbarın kurbanı

A+A-

Girne, Karakum’da ikamet eden Yuliya’nın evinde 30 kök Hint Keneviri bulundu

Çiğdem AYDIN
Girne Karakum’da yaşayan Kazakistan uyruklu Yuliya Yachshenko’nun ikametgahında Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi ekipleri tarafından yapılan aramada ekili halde 30 kök hintkeneviri bulundu

Narkotik ekiplerinin kendilerine ulaşan bir ihbar neticesinde mahkemeden izin alarak Yuliya Yachshenko’nun evinde arama yaptı. Polis evinde ekili ve kurutulmuş hintkeneviri ele geçirdiği Yuliya Yachshenko’yu soruşturma amaçlı gözaltına aldı.
Yuliya Yachshenko, tutukluluk talebiyle dün Girne’de, polis tarafından mahkemeye çıkarıldı.

Mavi Plaj’da yeşil bahçe…
Mahkemeye olayla ilgili şahadet veren Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi’nde görevli polis çavuşu Mehmet Bayram, alınan bir bilgi üzerine Karakum’da Mavi Plaj Sokak, No: 18’de oturan Yuliya Yachshenko’nun evinde mahkeme emri ile arama gerçekleştirdiklerini anlattı. Mehmet Bayram evde yapılan aramada, boyları 2 cm ile 30 cm arasında değişen toplam 30 kök hintkeneviri, iki adet kurutulmuş hintkeneviri ve beyaz renk kâğıda sarılı 10 miligram hintkeneviri ele geçirdiklerini söyledi.

Bitkilerin bir miktarı analize gönderildi…
Soruşturmayı yürüten polis çavuşu Mehmet Bayram, soruşturmanın devam ettiğini belirterek emare olarak alınan bitkilerin ve 10 miligram esrarın analize gönderildiğini ifade etti. Bayram soruşturmanın selameti açısından zanlı Yuliya Yachshenko’nun soruşturma amaçlı 2 gün daha poliste tutuklu kalması talebinde bulundu.Yargıç Gökhan Asafoğulları, polis soruşturmasının selameti açısından zanlının 2 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.