1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. İKİZLERİ YETİM DOĞACAK
İKİZLERİ YETİM DOĞACAK

İKİZLERİ YETİM DOĞACAK

Bir yıl önce evlenen Görneç sakini 29 yaşındaki Hasan Maraşlı, dün gece geçirdiği feci trafik kazasında hayatını kaybetti

A+A-

Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’ya bağlı Görneç köyünde ikamet eden 29 yaşındaki Hasan Maraşlı, dün gece 19.30 sıralarında FJ 818 plakalı aracıyla Serdarlı anayolu üzerinde seyrederken aşırı sürat nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek feci bir kaza geçirdi.

Yoldan çıkarak toprak sete çarpan ve takla attığı sırada araç içinden savrulan Hasan Maraşlı, ağır yaralı vaziyette Lefkoşa Dr.Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’ne kaldırıldı. Maraşlı; yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 20.30’da hayatını kaybetti.

Bir yıl önce evlenmişti…

Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre; babası ve abisiyle birlikte otobüs şoförlüğü yapan Hasan Maraşlı, bir yıl önce evlenmişti. Eşi Aylin hamile olan Maraşlı’nın 3 ay sonra ikiz erkek çocukları olacaktı.

Tüm ülke yasa boğuldu

Feci kaza haberi sadece Görneç’te değil, tüm ada çapında derin bir üzüntü yarattı.  Olayın duyulması sonrasında aile yakınları, muhtar Nevzat Akçagil dahil köylüleri ve yakın arkadaşları Lefkoşa Dr.Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’ne akın ederek, Hasan’ın kurtulması için dualar etti. Kötü haberin gelmesi sonrasında ise hastene önünde bekleyenlerden çığlıklar yükseldi.

Üzücü kaza nasıl oldu?

Polis Basın Subaylığından yapılan açıklamaya göre, saat 19.30 sıralarındaki kazada FJ 818 plakalı arabasıyla Görneç istikametine doğru giderken, aşırı sürat ve dikkatsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağından çıktı ve toprak sete çarparak takla attı.

Kazada ağır yaralanan Hasan Maraşlı, kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve saat 20.30'da hayatını yitirdi.

Polisin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

diyalog

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum