1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. İŞTE BENİM STİLİMİN BİRİNCİSİ BELLİ OLDU!
İŞTE BENİM STİLİMİN BİRİNCİSİ BELLİ OLDU!

İŞTE BENİM STİLİMİN BİRİNCİSİ BELLİ OLDU!

O isim birinci oldu!

A+A-

İşte Benim Stilim'i kim kazandı? sorusu 26 Mayıs Cumartesi günü canlı yayında yanıt buldu. İşte Benim Stilim'in 2017 finalistleri Aleyna Eroğlu, Simay Tokatlı, Burcu Yakasız, Tuğçe Ekim, Duygu Çevik, Neslihan Doğrusöz ve Merve Sevin'di. Peki, gecede neler yaşandı? Büyük ödülün sahibi kim oldu?

İşte Benim Stilim birincisi, final bölümünün ardından netlik kazandı. Noter tarafından gerçekleştirilen SMS oylamasının ardından son ikiye kalan Simay ve Merve heyecanlı bir bekleyiş içerisinde girdi. Yarışmanın sunucusu Öykü Serter, Merve ve Simay'a flaş bir öneride bulundu. Peki, İşte Benim Stilim final bölümünde birinci kim oldu? İşte, finalden bazı detaylar!

İşte Benim Stilim birincisi, programın 26 Mayıs tarihinde yayımlanan büyük final bölümünde açıklandı. Bakırköy 2. Noteri tarafından gerçekleştirilen SMS oylaması sonrası, Öykü Serter sırlamayı açıkladı. Peki, büyük ödülün sahibinin belirlendiği İşte Benim Stilim birincisi kim oldu? 

FİNALDE BİRİNCİ KİM OLDU? İŞTE, SMS OYLAMA SIRALAMASI

Yarışmanın birincisi en çok oy alan Simay Tokatlı oldu. Simay, yarışmanın kraliçe tacına sahip olurken, 100 bin TL'lik ödülü kazanan isim olarak ismini yarışma tarihine yazdırdı. SMS oylama sıralaması ise şu şekilde gerçekleşti;

8-Burcu Yakasız
7-Tuğçe
6-Duygu Çevik
5-Dilara Taşkın
4-Aleyna Eroğlu
3-Neslihan Doğrusöz
2-Merve Sevin
1-Simay Tokatlı

ÖYKÜ SERTER'DEN ÖNEMLİ SORU

Öykü Serter, yarışmacılara ödülün paylaşılması teklifinde bulundu. Kraliçenin bir kişi olacağını ve ancak ödülün paylaşılabileceğini dile getirdi. Merve ve Simay kararını ödülün bir kişide kalmasının daha doğru olacağını ifade etti.

BÜYÜK ÖDÜL NEYDİ?

İşte Benim Stilim 2017 birincisi, Türkiye’nin en tarz kadının ünvanının yanı sıra 100 bin TL’nin de sahibi olacak. Ayşe Hatun Önal, bu özel geceye şarkılarıyla renk kattı

İŞTE BENİM STİLİM FİNALİSTLERİ

İşte Benim Stilim'in 2017 finalistleri 21 Mayıs Pazar günü belli oldu. Mezuniyet konseptiyle jüri karşısına çıkan yarışmacılar kıyasıya bir mücadele içine girdiler. Zorlu yarışmada büyük finale kalan isimler; Aleyna Eroğlu, Simay Tokatlı, Burcu Yakasız, Tuğçe Ekim, Duygu Çevik, Neslihan Doğrusöz ve Merve Sevin oldu.

59282c8f18c7731ba0b68b70.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.