1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. PARALAR HALA KAYIP!
PARALAR HALA KAYIP!

PARALAR HALA KAYIP!

Polis çalınan paranın peşinde!

A+A-

Girne’de MoonStar isimli döviz bürosunu soyarak kayıplara karışan ve önceki gün polis operasyonu ile tutuklanan Abel Basaulla Mvula’nın tutukluluk süresi 7 gün daha uzatıldı

Devrim DEMİR

Girne’de döviz bürosunu soyarak kayıplara karışan ve Girne Polis Müdürlüğü ekipleri tarafından önceki gün düzenlenen operasyonla yakalanan Kongo uyruklu Abel Basaulla Mvula, dün ek tutukluluk talebiyle Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Ülkede üniversite eğitimi için bulunan ve Enerji Mühendisliği bölümünde okuyan Mvula’nın MoonStar isimli döviz bürosundan çaldığı 3 bin 500 TL tutarındaki madeni paralar halen bulunamadı.

Yargıç Mesut Mesutoğlu, zanlının aleyhindeki soruşturmanın devam ettiğini,  belirterek 7 gün daha poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

Soruşturma devam ediyor

Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şubede görevli polis, zanlının 22 Mayıs tarihinde Girne’de Ziya Rızkı Caddesi üzerinde faaliyet gösteren MoonStar isimli döviz bürosunun cam kapısını tuğla ile kırıp içeri girdikten sonra 3 bin 500 TL tutarında madeni para çaldığını anlattı.

Soruşturma memuru,  sabah saat 05.00 sıralarında meydana gelen soygun olayının ardından kaçan zanlının önceki gün Girne’de tespit edilerek tutuklandığını söyledi.

Polis, zanlının çaldığı paraların bulunmadığını, soruşturmanın devam ettiğini ifade ederek zanlının 7 gün daha tutuklu kalmasını talep etti.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.