1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAÇMAYA ÇALIŞTI AMA BAŞARAMADI
KAÇMAYA ÇALIŞTI AMA BAŞARAMADI

KAÇMAYA ÇALIŞTI AMA BAŞARAMADI

Kaçmaya çalıştı ama başaramadı

A+A-

Lefkoşa’da uyuşturucu suçunda tutuklanan Nijaryalı bir öğrencinin Dikmen’deki evini aramaya giden narkotik polisi, oraya ziyarete gelen başka bir öğrencinin tasarrufunda da uyuşturucu buldu.

Elmas TOKAY

Lefkoşa’da bir üniversitede eğitim gören Nijerya uyruklu bir öğrencinin tasarrufunda uyuşturucu madde bulan narkotik polisi, konu öğrencinin Dikmen’deki evinde arama yapmaya gitti.

O esnada konu eve misafir olarak gelen ve polis ekibini görünce kaçmaya çalışan başka bir Nijeryalı öğrencinin tasarrufunda da uyuşturucu bulan narkotik polisi, makul kuvvet kullanarak bu kişiyi de tutukladı.

Kanunsuz uyuşturucu madde (Sentetik Cannabioid) alma ve tasarrufu meselesi ile ilgili olarak, Nijerya uyruklu Leonard Chukwuemeka Agams Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne, Dikmen’deki evde makul kuvvetle yakalanan Oluwakayode Oluwakorede Abayomı isimli Nijeryalı öğrenci ise Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Narkotik polisi, Agams’ın tasarrufunda yaklaşık 1 gram ağırlığında Sentetik Cannabioid türü uyuşturucu olduğu tahmin edilen madde, Abayomi’nin tasarrufunda yaklaşık 3 gram ağırlığında Sentetik Cannabioid türü uyuşturucu olduğu tahmin edilen madde bularak emare aldı.

2 zanlı da mahkeme emriyle yürütülen soruşturma kapsamında 3’er gün tutuklu kalacak.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.