1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAMERALARI HESABA KATMADI!
KAMERALARI HESABA KATMADI!

KAMERALARI HESABA KATMADI!

1 kişi tutuklandı, 1 kişi aranıyor!

A+A-

Lefkoşa’da Ünsal Motor isimli garajdan bir motosiklet çalan Uğurcan Gülmez, kamera kayıtları sonucunda tespit edildi. Olayla ilgili iki kişi ise aranıyor

Evrim KAMALI

Lefkoşa’da faaliyet gösteren Ünsal Motor isimli garajdan motor çaldığı gerekçesi ile tutuklanan zanlı Uğurcan Gülmez tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Necip Taşlı olayla ilgili bulguları aktardı. Taşlı, huzurda bulunan zanlı Uğurcan Gülmez’in 21 Eylül tarihinde Lefkoşa Surlar içinde faaliyet gösteren Ünsal Motor isimli garajın kapısını hasara uğratmadan açtıktan sonra içeride bulunan 5 bin TL değerindeki Gilera marka motoru sirkat ettiğini söyledi. Polis konunun polise şikâyet edilmesi üzerine bölgedeki kamera kayıtlarının incelendiğini ve zanlı ile birlikte şuan aranmakta olan 2 kişinin konu dükkândan motorları aldıklarının tespit edildiğini belirtti. Polis memuru Taşlı zanlının dersdest emri gereği önceki gün tespit edilerek tutuklandığını mahkemeye aktardı. Polis mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiğini zanlının henüz daha ifade vermediğini ayrıca aranan şahıslarında bulunduğunu belirterek 3 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Tacan Reynar zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Halkın Sesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.