1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KANLI PAZAR!
KANLI PAZAR!

KANLI PAZAR!

Yollar cana doymuyor!

A+A-

Ercan yolunda dün meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaşamını yitirirken, son üç günde üç kişiyi trafiğe kurban veren Kuzey Kıbrıs, son beş ayda 18 kişiyi kazalar sonucu kaybetti

Suna ERDEN

Ülkede son günlerde ardı ardına yaşanan ölümle sonuçlanan trafik kazaları yeter artık dedirtirken dün bir kişi daha yolda can verdi. Ercan ile Yonca Kavşağı arasında meydana gelen trafik kazasında taksinin çarptığı yaya feci şekilde yaşamını yitirdi.

Ölen yayanın üzerinden kimlik çıkmaması nedeni ile polis saatlerce kimlik tespit çalışması yaptı. Kazada süratli olduğu öne sürülen taksi şoförü 21 yaşındaki Fırat Demir tutuklandı. Ülkede son üç günde üç kişi trafik kazaları nedeni ile yaşamını yitirirken, 2017 Ocak ayı itibari ile de 18 kişi trafikte canından oldu.

SÜRAT ÖLDÜRDÜ

Ercan ile Yonca Kavşağı arasında dün saat 17.30 sıralarında meydana gelen kaza, Fırat Demir’in TMF 489 plakalı taksi ile yolun 1-2'nci kilometreleri arasında kuzeye doğru süratli ve dikkatsizce seyrederken yolun batısından doğusuna geçmeye çalışan yayaya çarpması sonucu gerçekleşti. Çarpma etkisi ile ağır yaralanan yaya kaza yerinde yaşamını yitirdi.

Kazanın ardından taksi sürücüsü tutuklanırken, yayanın üzerinden kimlik çıkmaması nedeni ile uzun süre ismi belirlenemedi.Kazaya neden olan ve süratli olduğu iddia edilen taksi sürücüsü Demir ise tutuklandı. Demir bugün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarılacak.

YOLLAR CANA DOYMUYOR

Girne-Değirmenlik dağ yolunda Cuma günü saat 14.00 sıralarında 42 yaşındaki Talat Yaycıoğlu, aynı günün gecesi saat 23.30 sıralarında 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Munashe Sımınyu’nun trafikte yaşamını yitirmesinin ardından dün yaşanan kaza sonucu ise üç günde üç kişi yaşamını yitirmiş oldu. 2017 Ocak ayı itibari ile de 18 kişi trafikte canından oldu.

Star Kıbrıs

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.