1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KARDEŞİNİN ÖLÜMÜNE NEDEN OLMAKTAN YARGILANACAK!
KARDEŞİNİN ÖLÜMÜNE NEDEN OLMAKTAN YARGILANACAK!

KARDEŞİNİN ÖLÜMÜNE NEDEN OLMAKTAN YARGILANACAK!

Büyük acı!

A+A-

Balıkesir’de kullandığı iş aracıyla kaza sonucu kardeşi Atıf İlyas’ın üzerinden geçerek ölümüne neden olan Saqıb İlyas, tutuksuz yargılanmak üzere  teminata bağlandı.

Devrim DEMİR

Balıkesir’de bir tarlada çalışmakta olan iki kardeşten birinin şirodan düşerek feci şekilde can vermesi üzerine başlatılan soruşturma neticesinde iş makinesi sürücüsü Saqıb İlyas aleyhindeki soruşturma tamamlandı.

İlyas, dün teminat talebiyle Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar,  zanlının yargılanıncaya kadar yurt dışına çıkışını yasaklayarak KKTC vatandaşı bir kefilin 100 bin TL kefalet senedi imzalaması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

Olay yerinde yaşamını kaybetti

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Yücel Kuşçuoğlu olayla ilgili bulguları aktardı.

Kuşçuoğlu , iş kazasının 17 Ekim tarihinde saat 10.45 sıralarında Balıkesir’de bulunan bir tarla içerisinde meydana geldiğini anlattı.

Polis memuru, zanlı Saqıp İlyas’ın yönetimindeki şiro ile Balıkesir deresinden tarlaya su hattı döşemesi yaptığı sırada, konu aracın sol tarafında bulunan demir basamak üzerinde durmakta olan kardeşi Atıf İlyas’ın basamak demirinin kopması neticesinde düşerek aracın sol arka tekerinin üzerinden geçmesi neticesinde yaşamını yitirdiğini söyledi.

Polis memuru Yücel Kuşçuoğlu, soruşturmanın tamamlandığını zanlı Saqıp İlyas’ın Pakistan uyruklu olup ülkede çalışma izni ile bulunduğunu belirterek mahkemenin uygun göreceği bir teminata başlanmasını talep etti.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.