1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. KARTAL'DA Q7 FARKI
KARTAL'DA Q7 FARKI

KARTAL'DA Q7 FARKI

Kartal'da Q7 farkı

A+A-

Avusturya'da 2015-2016 sezonu hazırlıklarına devam eden Beşiktaş, Quaresma'nın ilk kez forma giydiği ve asistini yaptığı karşılaşmada Zavrc'ı 5-0 yendi.

İlk üç maçın aksine oldukça rahat bir oyun ortaya koyan Beşiktaş, karşılaşmayı baştan sona üstün götürdü. Siyah-beyazlıların gollerini 27'nci dakikada CENK TOSUN, 45'inci dakikada Ersan Gülüm, 69'uncu dakikada frikikten Oğuzhan Özyakup, 88'inci dakikada İsmail Köybaşı ve 89'uncu dakikada Mustafa Pektemek attı.

ŞENOL GÜNEŞ KADROYU ŞEKİLLENDİRİYOR
İlk üç hazırlık maçında farklı kadroları sahaya çıkaran teknik direktör Şenol Güneş, dünkü antrenmanda denediği defans ve ön libero oyuncularını ilk on birde sahaya sürdü.
Kalede bu kez Tolga'ya şans veren Şenol Güneş, defans dörtlüsünü Beck, Rhodolfo, Ersan ve Tosiç'ten oluştururken önlerinde Atiba ve Oğuzhan görev yaptı. Zavrc maçında forvette Cenk Tosun arkasında ise Kerim, Sosa ve Olcay Şahan üçlüsü takımın hücum hattını oluşturdu.
Teknik direktör Şenol Güneş, ikinci yarıda Sosa'yı çıkartıp Oğuzhan'ı 10 numara pozisyonunda oynatırken ön liberoda bu kez Motta'yı denedi.

1-371.jpg

QUARESMA FARKINI İLK MAÇTA GÖSTERDİ
Beşiktaş'a geldiğinden bu yana 1 haftadır taraftarların oynamasını merakla beklediği Ricardo Queresma, maç kadrosuna alındı fakat ilk on birde forma şansı bulamadı. Karşılaşmanın 71'inci dakikasında Oğuzhan'ın yerine oyuna giren Quaresma, 3 yıl aradan sonra siyah-beyazlı forma ile mücadele etti.  Maça girer girmez klas hareketler yapan Portekizli yıldız futbolcu, İsmail Köybaşı'nın attığı takımın 4'üncü golünün de asistini üstlendi. Hangi forma numarasını giyeceği tartışılan Quaresma, 17 numaralı forma ile sahada yer aldı ve tartışmalara noktayı koydu.

RHODOLFO GÖZ DOLDURDU
Brezilya'dan transfer edilen stoper Rhodolfo da Zavrc maçında ilk kez Beşiktaş formasını giydi. Rholdolfo, Beşiktaş'ın rahat bir oyun sergilediği maçta yerinde müdahaleleri ve hava hakimiyeti ile göz doldurdu.
Beşiktaş'ta maç içinde göze batan diğer oyuncular ise Andreas Beck, Cenk Tosun, Atiba, Sosa ve Oğuzhan Özyakup oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.