1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAYIP PARA 500 BİN TL!
KAYIP PARA 500 BİN TL!

KAYIP PARA 500 BİN TL!

Kayıp para 500 Bin TL!

A+A-

Pazarlamacı olarak çalıştığı iş yerinde müşterilerden aldığı paraları çalma suçlamasıyla gözaltına alınan Mustafa Daştan,  dün tutukluluk talebiyle mahkemeye çıkarıldı

 Devrim DEMİR

Lefkoşa’da faaliyet gösteren Si-Ser İşitme Cihazları Ltd’e çalışmakta olan zanlı Mustafa Daştan müşterilerden temin ettiği paraları cebe atması sonucu tespit edilerek tutuklandı.

Daştan, dün tutukluluk talebiyle Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Para ortada yok

Mahkemede mesele ile ilgili ifade veren polis çavuşu Hüseyin Redif zanlı Mustafa Daştan’ın önceki gün tutuklandığını anlattı.

Redif, zanlının işyeri adına satmış olduğu cihazları KKTC Sağlık Bakanlığı ve KKTC Sosyal Sigortalar Dairesi tarafından şirketin banka hesabına yatırılan, toplam 426.609.30 TL nakit çektiğini ayrıca müşterilerden tahsil etmiş olduğu 69.140 TL nakit parayı da alarak tasarrufuna geçirdiğinin ve çaldığının tespit edildiğini söyledi.

Polis mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın henüz yeni olduğunu zanlının önceki gün tespit edilerek tutuklandığını, alınması gereken ifadeler ve henüz bulunamayan yüklü miktarda nakit paranın olduğunu belirterek zanlının ilk etap da 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.