1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SATICI OLDUKLARINI İTİRAF ETTİLER!
SATICI OLDUKLARINI İTİRAF ETTİLER!

SATICI OLDUKLARINI İTİRAF ETTİLER!

3 kişi tutuklandı!

A+A-

Narkotik ekipleri Girne’de bir marketin park yerinde gerçekleştirdiği operasyonunda 13 gram hintkeneviri ve 3 gram kokain ele geçirildi 3 kişi tutuklandı

Devrim DEMİR 

Girne’de bir marketin park yerinde uyuşturucu alışverişi yapmak için bekleyen 19 yaşındaki Yusuf Mert Altıncık’ın kullanımındaki MV 351Z plakalı kiralık araca narkotik ekipleri operasyon düzenledi.

Araç sürücüsü Altıncık’ın üzerinde naylon poşet parçalarına sarılı 5 gram hintkeneviri, kiralık aracın içinde şeffaf renk streç naylona sarılı 4 ayrı beyaz renk naylon paket içerisinde toplam 8 gram hintkeneviri ve 3 gram kokain ele geçirildi.

Ekipler, aynı araçta yolcu olarak bulunan 21 yaşındaki Barış Kerem Aydoğdu’nun üzerinde 1 gram hintkeneviri ele geçirildi.

Yapılan sorgulamada söz konusu uyuşturucu maddeleri 27 yaşındaki Gökhan Başdemir’den satmak için aldıklarını itiraf eden zanlılar mahkeme emri ile tutuklanarak dün Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Yargıç Mesut Mesutoğlu, zanlılar aleyhindeki soruşturmanın selameti açısından zanlıların 3’er gün tutuklu kalmasına karar verdi.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.