1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAYIP TELEFONLAR VAR!
KAYIP TELEFONLAR VAR!

KAYIP TELEFONLAR VAR!

Tutukluluk süreleri uzatıldı!

A+A-

KKTCELL abonelerinin kimlik bilgileri ile sahte taahhütnameler hazırlayıp cep telefonu sattığı iddia edilen zanlıların tutukluluk süreleri uzatıldı

Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da 19 Mart 2018 tarihinde KKTCELL bayisinde ortaya çıkan telefon vurgunu olayı ile ilgili tutuklu bulunan Bilge Tarkuç ve Yakup Güloğlu hakkındaki soruşturma devam ediyor. Soruşturma amaçlı 20 günü aşkın bir süredir poliste tutuklu bulunan zanlılar Bilge Tarkuç ile Yakup Güloğlu dün yeniden Gazimağusa’da mahkemeye çıkarıldı. 
Polis, zanlıların sahte sözleşmelerle 96 telefon sattıklarını, bu telefonlardan sadece 40’nın bulunduğunu belirtti. 
Soruşturmayı yürüten Polis Memuru Löğmen Yücetürk, 2017 ile 2018 yılları arasında, KKTCELL bayii olan “Dostel İletişim” isimli işletmede satış sorumlusu olarak görev yapan zanlı Bilge Tarkuç’un, KKTCELL abonesi olan şahısların kimlik bilgilerini kopyalayarak, 60 kişinin ismine ait taahhütname hazırladığını ve 96 adet cep telefonunu zanlı Yakup Güloğlu’na sattığını söyledi. 
Telefonların 40 tanesinin bulunduğunu belirten Yücetürk, 56 cep telefonunun halen daha kayıp olduğunu söyledi. Soruşturmanın çok yönlü olarak, ülke çapında sürdüğünü belirten Yücetürk, mahkemeden ek süre talep etti.
Yargıç Gökhan Asafoğulları, soruşturmanın tamamlandığı yönünde bulgu yaparak, zanlıların 2 gün süre ile polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi. 

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.