1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KAZADAN SONRA ŞOK GEÇİRDİ!
KAZADAN SONRA ŞOK GEÇİRDİ!

KAZADAN SONRA ŞOK GEÇİRDİ!

Lefkoşa'da ..TIR ın önünde sürüklendi;

A+A-

 

Lefkoşa'da Dr. Fazıl Küçük Bulvarı'nda dün akşam saatlerinde bir TIR ile otomobilin karıştığı bir kaza meydana geldi. Kaza sonrasında kısa süreli bir şok yaşayan lişi hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre kaza, saat 19.00 sıralarında Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerindeki Altınbaş trafik ışıklarında meydana geldi Anayolda sağ şeritte seyreden Salih Turan (43) yönetimindeki NC 788 plakalı otomobil, sol şeritte seyreden Mesut Buldu (36) yönetimindeki 33 CKC 48 plakalı TIR ile çarpıştı.

Bir süre TIRın önünde sürüklenen otomobil, bankete çarparak durabildi.

Kazada, otomobilde yolcu olarak bulunan ve kısa süreli şok yaşayan bir kişi hastaneye kaldırıldı.

Verilmiş sadakaları vardı

Bir anlık dalgınlık sonucu gerçekleştiği öğrenilen kazada, NC 788 plakalı araç sürücüsü Salih Turan ile aynı araçta yolcu olarak bulunan iki çocuğun olaydan burnu bile kanamadan kurtulması yüreklere su serpti.

İki sürücü de çok korktu

Kaza hakkında bilgi veren tır sürücüsü Mesut Buldu, “Ben normal şeridimde gidiyordum. Karşıdan gelen araba bir anda tıra çarptı. Büyük korku yaşadım. Hemen arabadakilerin yardımına koştum.

Arabada iki de çocuk olduğunu görünce endişem daha da arttı. Sürücü şoka girmişti, çocuklar da çok korkmuştu. Onları sakinleştirmek için kazayı görerek yardımımıza koşanlarla birlikte uğraş verdik. Allah’a çok şükür kimsenin canına zarar gelmedi. Mersin’den iş için KKTC’ye geldim. Bugün de dönüyordum. Hem benim hem de karşı taraftaki araç sürücüsünün verilmiş sadakamız varmış. Allah beterinden saklasın” dedi.

  

Kıbrıs-Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.