1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KEFİL BULAMADI, CEZAEVİNE GİTTİ!
KEFİL BULAMADI, CEZAEVİNE GİTTİ!

KEFİL BULAMADI, CEZAEVİNE GİTTİ!

Temiat şartlarını yerine getiremedi!

A+A-

Boğazköy’de ‘kız meselesi’ yüzünden çıkan tartışmada Ökkeş Demir’i iki yerinden bıçaklayan Semih Artar, yargılanıncaya kadar teminatla serbest bırakıldı ancak şartları yerine getiremediği için cezaevine gitti

Elmas TOKAY

Boğazköy’de 27 Şubat 2017 tarihinde ‘kız meselesi’ yüzünden çıkan tartıştığı Ökkeş Demir’i sağ böbrek arkasından ve sağ bacağından ekmek bıçağı ile yaralayan Semih Artar’la ilgili polis soruşturması tamamlandı. Dün çıkarıldığı mahkemenin bağladığı teminat şartlarını yerine getiremeyen zanlı Artar, cezaevine gönderildi.

Girne Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Mesut Mesutoğlu’nun huzurunda görüşülen teminat duruşmasında, iddia makamı, Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Boğazköy Polis Karakolu’nda görevli Polis Memuru Sami Güneş’i tanık olarak dinletti.

Güneş, zanlı Semih Artar’ın “yaralama” ve “kanunsuz bıçak taşımak” suçlarından methaldar olduğunu belirtti. Meseleyle ilgili soruşturmanın tamamlandığını kaydeden Güneş, zanlının davalarında hazır olabileceği uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Yargıç Mesut Mesutoğlu, sunulan şahadeti dikkate alarak zanlı Semih Artar’ın yurt dışına çıkışının yasaklanıp en yakın polis karakoluna haftada iki kez ispat-ı vücut yapmasına karar verdi.

Mesutoğlu ayrıca zanlının, 50 bin TL’lik şahsi kefalet imzalaması yanında KKTC vatandaşı bir kişinin 100 bin TL’lik kefalet senedi imzalaması karşılığında serbest bırakılmasına emir verdi. Teminat şartlarını yerine getiremeyen Artar, şartları yerine getirinceye veya yargılanıncaya kadar hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderildi.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.