1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KENDİMİ KORUDUM
KENDİMİ KORUDUM

KENDİMİ KORUDUM

Yeğenine mesaj attığı gerekçesiyle ...

A+A-

Yeğenine mesaj attığı gerekçesiyle Ö. F. E.’yi tornavidayla yaralayan A. K. isimli genç, yargıcın söz vermesi üzerine mahkemede kendini savundu:
 
2 BİN TL’YE SERBEST..
. Gazimağusa’da Deniz Plaza karşısında çıkan kavgada, A. K. isimli genç, kız yeğenine mesaj attığı gerekçesiyle tasarrufundaki, ağız uzunluğu 7, toplam uzunluğu 17 santim olan siyah plastik saplı tornavida ile Ö. F. E.’yi boğaz ve burnunun sol kısmından yaraladı. A. K., ileride yargılamak üzere 2 bin TL nakdi teminat karşılığında serbest kaldı

Sedef BOŞNAK

Gazimağusa’da dün sabahın ilk dakikalarında, iki grup arasında kız meselesi yüzünden çıkan kavga, kanlı bitti.

Topçu Bulvarı üzerindeki Deniz Plaza karşısında bir araya gelen iki grup, kavgaya tutuştu.

Kavgada, kız yeğenine mesaj attığı gerekçesiyle A. K. isimli genç, tasarrufundaki, ağız uzunluğu 7, toplam uzunluğu 17 santim olan siyah plastik saplı tornavida ile Ö. F. E.’yi boğaz ve burnunun sol kısmından yaraladı. Mahkemede konuşan A. K., “Bana vurmasın diye kendimi korudum” dedi.

Müşteki Ö. F. E., olay yerine gelen ambulans ile Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı; yapılan ilk tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.

2 bin TL'ye serbest

Şikayet üzerine tutuklanan A. K., dün, Gazimağusa'da, Ceza Davaları Yargıcı Hazal Hacımulla'nın huzuruna çıkarıldı.

Yargıcın söz vermesi üzerine mahkemede kendini savunan genç zanlı, “Bana vurmasın diye tornavidayı karşı taraftan aldım. Kendimi korudum” dedi.

“Yaralama”, “Kavga”, “Rahatsızlık”, “Tecavüzkâr alet taşıma” suçlarından mahkemeye çıkarılan A. K., ileride yargılamak üzere 2 bin TL nakdi teminat karşılığında serbest kaldı.

Dünkü tutukluluk duruşmasında, Gazimağusa Polis Müdürlüğü'ne bağlı Adli Şube Amirliği'nde görev yapan Mehmet Emin Doğan, mahkemede meselenin olgularını aktardı.

Tanık polis, zanlının yanına aldığı H. T. G. ile 18 Temmuz 2016'da, 00.30'da, Gazimağusa'da umumi bir yer olan Topçu Bulvarı Deniz Plaza önünde, kız yeğenine mesaj attığı gerekçesiyle T. K.ve Ö. F. E. ile bir araya geldiğini söyledi.

Bahse konu kişilerin, birbirlerinin vücutlarına, elleri ve ayaklarıyla vurmak suretiyle kavgada yer aldıklarını kaydeden tanık polis, zanlının, ağız uzunluğu 7, toplam uzunluğu 17 santim olan tornavidayla Ö. F. E.’yi sol burun ve sol omzundan yaraladığını anlattı.

Polis, ayni gün tutukladığı, ailesiyle birlikte yaşayan TC vatandaşı zanlı aleyhine yürüttüğü tahkikatını tamamladığını belirttikten sonra mahkemeden uygun bir teminat talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren yargıç, zanlıyı 2 bin TL nakdi teminata bağladı.

Yargıç, ayrıca, KKTC dışına çıkmaktan men ettiği zanlıyı, KKTC vatandaşı bir kefilin imza edeceği 10 bin TL'lik kefalet senedi karşılığında serbest bıraktı.

Teminat şartlarını yerine getiren zanlı, serbest kaldı.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.