1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. KIBRIS'A GELECEK İLK İSİM BELLİ OLDU!
KIBRIS'A GELECEK İLK İSİM BELLİ OLDU!

KIBRIS'A GELECEK İLK İSİM BELLİ OLDU!

Survivor sembol oyununu kim kazandı? Kıbrıs’a kim gidiyor?

A+A-

Survivor, dün akşam nefes kesen bir mücadeleyle ekrana geldi. Artık büyük finale yaklaşan Survivor’ın 26 Mayıs tarihli bölümünde sembol oyununu kazanan isim Kıbrıs’a gitmeyi garantiledi. Peki, Survivor sembol oyununu kim kazandı? Kıbrıs’a kim gidiyor?

Survivor’ın son bölümünde sembol oyunu heyecanı yaşandı. Sezonun son sembol oyunu Kıbrıs’a gidecek ilk ismi belirleyeceği için tüm yarışmacılar çok önemliydi. Bu kez bireysel olarak karşı karşıya gelen yarışmacılar, Kıbrıs biletini kazanabilmek için kıyasıya mücadele etti. Peki, Survivor’da son sembol oyununu kim kazandı? İlk isim hangi takımdan çıktı? İşte, sembol oyununda yaşananlar ve Kıbrıs finalini garantileyen ilk isim!

SEMBOL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor Sembol Oyunu Finali Parkuru iki aşamadan oluştu. Çıkış alanından koşan yarışmacılar sürünerek tünele girip çıktı. Engel parkurunudan sonra Puzzle’yi yapan yarışmacılar, top yuvarlayarak seramikleri kırmaya çalıştı. Tekrardan yeni Puzzle’ye geçen yarışmacılar puzzle’yi doğru şekilde yaptıktan sonra kuş lastiği ile duvarda bulunan seramikleri kırmaya çalıştı.Survivor son bölümde kazananın Kıbrıs'taki finale kalmayı garantileceği sezonun son sembol oyununda her yarışmacıya 2'şer can verildi. Sembol oyunun finalinde İlhan 9, Furkan 5, Ogeday 4, Gökhan 2, Adem 2, Sema 12, Elif 4, Berna 2, ve Sabriye 2 canla oyuna başladı. Kıbrıs garantisi veren sembol oyunu erkekler yarışmasıyla başladı. Kadınlardan Sema 10 erkeklerden Ogeday 1 canla finale kaldı. Kadınlardan Sema erkeklerden ise Ogeday'ın karşılaştığı yarışmayı kazanan isim Sema oldu. Böylece Sema Kuzey Kıbrıs'taki finale gitmeyi garantileyen ilk isim oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.