1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KİRALIK ARAÇ VE DOLMUŞ ÇARPIŞTI!
KİRALIK ARAÇ VE DOLMUŞ ÇARPIŞTI!

KİRALIK ARAÇ VE DOLMUŞ ÇARPIŞTI!

1'i ağır 5 kişi

A+A-

Lefke-Gemikonağı Anayolu üzerinde bugün öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 20 yaşındaki Nahsen ATEŞ ağır yaralandı.

Polis Basın Subaylığından edinilen bilgiye göre, Lefke-Gemikonağı Anayolu üzerinde saat 14:30 sıralarında meydana gelen kaza, Umut GÜNAYDIN (E-20), yönetimindeki PG 351 Z plakalı araç ile Gemikonağı istikametine doğru dikkatsizce seyrettiği sırada sola meyilli viraja geldiği zaman direksiyon hakimiyetini kaybedip yolun sağına geçmesi sonucu, o esnada karşı istikametten gelen Ali Bahadır ONUK (E-63) yönetimindeki TFF 710 plakalı araç ile çarpışması sonucu meydana geldi.

Kaza sonucu ağır şekilde yaralanan PG 351 Z plakalı araçta yolcu olarak bulunan Nahsen ATEŞ (E-20) kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde müşahede altına alındı.

PG 351 Z plakalı araç sürücüsü Umut GÜNAYDIN (E-20) ve aynı araçta yolcu olarak bulunan,Delil KARDAŞ (E-21) ve Agit CENGİŞ (E-19) ile TFF 710 plakalı araç sürücüsü Ali Bahadır ONUK ise kaldırıldıkları Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan tedavilerini müteakip, Agit CENGİŞ (E-19) acil serviste, diğer yaralılar ise vücutlarının muhtelif yerlerindeki kırıklar nedeniyle ortopedi servisinde müşahede altına alındı.

Polisin kaza ile ilgili soruşturması devam ediyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.