1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KOBANE'DEKİ ÇOCUKLAR İÇİN BAŞLATILAN KAMPANYA SÜRÜYOR
KOBANE'DEKİ ÇOCUKLAR İÇİN BAŞLATILAN KAMPANYA SÜRÜYOR

KOBANE'DEKİ ÇOCUKLAR İÇİN BAŞLATILAN KAMPANYA SÜRÜYOR

Kobane'deki çocuklar için başlatılan kampanya sürüyor

A+A-

 

CTP Gençlik Örgütü’nün Kobane’deki çocuklar için  başlattığı  oyuncak kampanyası devam ediyor. CTP Gençlik Örgütü Genel Başkanı Ongun Talat, CTP Gençlik olarak enternasyonel mücadeleye önem verdiklerini vurgulayarak, “Kıbrıs’ta verilen barış mücadelesi  aynı zamanda ortadoğu ve dünya halklarıyla verilecek bir mücadeleyle taçlanacak” dedi.

CTP Gençlik Örgütü’nün Kobane’deki çocuklar için Kıbrıs’ta başlattığı  oyuncak kampanyası devam ediyor. CTP Gençlik Örgütü Genel Başkanı Ongun Talat Kıbrıs Postası’na yaptığı açıklamada, kampanyanın geçtiğimiz Çarşamba günü başladığını belirterek, kampanya için iki haftalık bir süre ön gördüklerini söyledi.

Talat, şu ana kadar ilginin çok iyi olduğunu belirterek, belirli kurumlar yanında bireysel olarak da yardımların sürdüğünü kaydetti. Ongun Talat, yardım yapmak isteyenlerin ocak örgütleri ve ilçe merkezlerine yapabileceğini söyleyerek, yardımlarını ulaştıramayan vatandaşların CTP genel merkezine ulaşması durumunda kendilerinin alarak yardımcı olabileceklerini belirtti.

Ongun Talat, Suruç’ta yaşanan olayla ilgili büyük üzüntü duyduklarını ifade ederek, amaçlarının hayatını kaybedenler için Kıbrıs’ta da verilen mücadeleyle ilgili farkındalık yaratmak olduğunu kaydetti. Suruç’ta hayatını kaybedenlerin başlatmış oldukları yardıma katkı koymak istediklerini belirten Talat, CTP Gençlik olarak enternasyonel mücadeleye önem verdiklerini vurguladı. Talat, şunları söyledi: “Kıbrıs’ta verilen barış mücadelesi  aynı zamanda ortadoğu ve dünya halklarıyla verilecek bir mücadeleyle taçlanacak. Bu duyarlılığı Kıbrıs’ta da yaratmak boynumuzun borcudur”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.