1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KÜMESTEN YUMURTA YERİNE...
KÜMESTEN YUMURTA YERİNE...

KÜMESTEN YUMURTA YERİNE...

Kaçmayı başaramadı!

A+A-

Mehmet Saydam’ın kümesinden yumurta yerine 320 gram uyuşturucu çıktı

Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da dün sabah saatlerinde bir eve baskın yapan Narkotik Şube ekipleri, 320 gram ağırlığında bonzai ele geçirdi. Polisin evine geldiğini görünce kaçmaya çalışan Mehmet Saydam isimli zanlı, polisin makul güç uygulaması ile etkisiz hale getirilerek yakalandı. Zanlı Mehmet Saydam, dün tutukluluk istemi ile Gazimağusa Kaza Mahkemesi’nde, nöbetçi Yargıç Hasan Dağlı’nın huzuruna çıkarıldı.

Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Cüneyt Arkın, almış oldukları bir ihbarda zanlının ikametgahında kanunsuz uyuşturucu madde olduğunu öğrendiklerini ve konu ikametgaha baskın düzenlediklerini söyledi. Zanlının, polisi görünce kaçmaya çalıştığını ancak makul güç kullanılarak alıkonulduğunu anlatan Arkın, ikametgahın giriş

kısmında bulunan sehpa üzerinde yarım gram ağırlığında “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde ele geçirdiklerini söyledi.

Zula yeri kümes

İkametgahın yan tarafında bulunan kümesin üzerinde ise strech naylonlara sarılmış halde 320 gram ağırlığında “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde bulduklarını belirten Arkın, soruşturmanın yeni başladığını ve emare olarak alınan maddelerin incelemeye gönderileceğini aktararak, mahkemeden soruşturma maksatlı süre talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hasan Dağlı, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının 3 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.