1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KUNT'A ANJİYO YAPILDI!
KUNT'A ANJİYO YAPILDI!

KUNT'A ANJİYO YAPILDI!

Kazaya sebep olan sürücü alkollüydü!

A+A-

Güney Kıbrıs’ta trafik kazası geçiren ve ağır yaralanan Engin Ömer Kunt, geçirdiği operasyon nedeniyle Larnaka Devlet Hastanesi’nde yoğum bakım ünitesinde tutulmaya devam ediyor

Larnaka’da eşiyle birlikte geçirdiği kazada ağır yaralanan inşaat mühendisi, emekli bürokrat Engin Ömer Kunt’a anjiyo yapıldı. Edinilen bilgilere göre, Kunt’un kanamalı olan kılcal damarları tespit edildi ve operasyonla kanama önlendi.

Kunt'un bir süre daha uyutulmaya devam edileceği öğrenilirken, tekrar bir kanama olmaması durumunda da hayati tehlikeyi atlatmış olacağı bilgisine ulaşıldı.

Öte yandan, Kunt ile eşinin Larnaka’da geçirdiği trafik kazası haberi Rum basınında da yer aldı.
Kazaya sebep olan sürücü alkollüydü

Fileleftheros gazetesi ve diğer gazeteler, kazanın ayrıntılarına geniş bir şekilde yer verirken, aracı kullanan 60 yaşındaki Kıbrıslı Türk’ün, Larnaka Havalimanı istikametinden şehir merkezine giderken, Makenzi trafik ışıklarından hemen önce, yolun sol kenarında durduğunu, daha sonra tekrar yola çıktığını, sol şeride geçmeye çalıştığı sırada arkadan gelen 39 yaşındaki “Pontuslu Rum’”un, Kıbrıslı Türk’ün aracına çarptığını belirtti.

Gazete kaza sonucunda yaralanan Kıbrıslı Türk sürücünün durumunun kritik olduğunu, eşinin ve kazaya sebebiyet veren kişinin de hafif şekilde yaralandığını yazdı.

Kaza sonrasında, Rum yetkililerinin, Kıbrıslı Türk çiftin kızına haber verdiğini yazan gazete, kazaya sebebiyet veren kişinin de alkollü olduğunu tespit edildiğini belirtti.

Gazete kaza yapan Kıbrıslı Türklerin isimlerine yer vermedi.

Politis gazetesi Larnaka Polisi Trafik Şubesi’nin kazanın nedenini araştırdığını yazdı.

Kıbrıs Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.