1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LEFKOŞA’NIN SU İLE İMTİHANI: TÜM BORULAR PATLIYOR
LEFKOŞA’NIN SU İLE İMTİHANI: TÜM BORULAR PATLIYOR

LEFKOŞA’NIN SU İLE İMTİHANI: TÜM BORULAR PATLIYOR

Lefkoşa’nın su ile imtihanı: Tüm borular patlıyor

A+A-

Belediye ekipleri patlayan su borularını tamir etmek için yoğun mesai harcıyor. Lefkoşa’da patlayan su boruları nedeniyle belediye ekipleri onarım çalışmalarına yetişmekte zorlanıyor. Her gün birçok patlayan su borusu ihbarı alan LTB ekipleri, tamirat çalışmalarına yetişmek için uğraşıyor.
 
Sezer ERDOĞAN

Senelerin yıpranmışlığını yaşayan Başkent Lefkoşa’nın su boruları, Türkiye’den gelen ve şebekeye verilen suyun basıncına dayanamayarak patlamaya devam ediyor.

Yaklaşık iki haftadır gece gündüz demeden patlayan su borularını tamir etmek için yoğun mesai harcayan Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) ekipleri, her gün gelen birçok ‘patlak su borusu’ ihbarına yetişmeye çalışıyor.

Metehan-Gönyeli anayolu üzerinde geçtiğimiz cuma günü patlayan su borusunun tamiri ise LTB ekiplerini halen uğraştırıyor. Ekipler bir an önce tamiratı bitirmeye çalışıyor ancak patlayan borudan sızan su da yolda adeta küçük bir dere oluşturdu.

Duruma tanıklık eden vatandaşlar da belediye ekiplerinin çabasını takdir ettiklerini ancak, su gelmeden önce tüm bunların düşünülerek gerekli tedbirlerin alınmamış olmasını anlayamadıklarını dile getirdi.

Kıbrıs

 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.