1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LEVENT KOLEJİ'NDE SİLAHLI BASKIN OLAYINDA SON GELİŞMELER!
LEVENT KOLEJİ'NDE SİLAHLI BASKIN OLAYINDA SON GELİŞMELER!

LEVENT KOLEJİ'NDE SİLAHLI BASKIN OLAYINDA SON GELİŞMELER!

Olay iki kız öğrencinin tartışması ile başladı...

A+A-

 

Levent Koleji’nde dün korku dolu anlar yaşandı. Okulda öğrenciler arasında kavgaya bir öğrencinin abisi de dahil oldu. Öfkeli abi av tüfeği ile okulu basarak dehşet saçtı Levent Koleji’nde dün sabah saatlerinde iki öğrenci arasında çıkan tartışma, kavga eden öğrencilerden birinin abisinin okulu av tüfeği ile basması sonucu büyüdü.

Havadis - Duygu Alan

TUTUKLANMASI BEKLENİRKEN SERBEST BIRAKILDI

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, olay dün saat 10.45 sıralarında, iki kız öğrencinin tartışması ile başladı.

Öğrencilerden biri, ailesini arayarak olayı anlattı. Öğrencinin annesi ve erkek kardeşi kısa sürede okula gitti. Erkek kardeş 22 yaşındaki Hüseyin Kemik, arabasındaki av tüfeğini alarak okulda korku saçtı.

Korkulan olmadı

Hüseyin Kemik, okul yönetiminin ve etraftakilerin uyarısı üzerine ikna oldu ve tüfeğini kullanmadı.

Annesini de olay yerinde bırakarak okuldan ayrılan Kemik, olayın polislik olduğunu ve arandığını öğrenince de birkaç saat ortalardan kayboldu.

Gözaltına alındı, ardından serbest bırakıldı

Polis olay yerinde yaptığı incelemeden sonra olaya şahit olanların ifadelerini aldı. Hüseyin Kemik, polisin birkaç saatlik soruşturmasının ardından yakalandı.

Zanlı Hüseyin Kemik, soruşturma maksatlı gözaltına alındı. Soruşturmanın tamamlanmasının ardından ise Kemik serbest bırakıldı.

Levent Koleji: Arabasından av tüfeğiyle inen veliye anında müdahale edildi

Levent Koleji, dün bir öğrenci velisinin okula av tüfeğiyle gelmesiyle yaşanan olayla ilgili açıklama yaptı ve okuldaki güvenlik önlemleri sayesinde olaya anında müdahale edilerek sorunsuz sonlandırıldığı belirtildi.

Açıklamada, saat 11.00 civarında öğrencilerin sınavlarını bitirip okuldan ayrıldıkları sırada bir velinin okulun park yerine girip av tüfeği ile arabasından indiği, tam bu anda gerek okulun güvenlik memuru, gerekse okul öğretmenleri tarafından öğrencinin abisi olan veliye müdahale edildiği açıklandı.

“İki kız öğrenci arasında sözlü atışma… Konu yargıda…”

Veliye anında yapılan müdahale sonucu olayın sorunsuz şekilde sonlandırıldığı kaydedilen açıklamada şu ifadelere de yer verildi:

“Olay iki kız öğrencimiz arasında yaşanan sözlü atışmalardan kaynaklanmıştır. Okula sürekli olarak gelen bir velimiz olan şahısla ilgili gerekli şikâyetleri Polis Müdürlüğümüze iletmiş durumdayız. Polis müdürlüğümüz tarafından tüm tarafların ifadeleri alınmış olup, konu yargıya intikal ettirilmiştir. Aynı zamanda konu ile ilgili olarak Milli Eğitim Bakanlığımız da bilgilendirilmiştir. Konunun öneminin bilincinde olarak olayın yargıda da takipçisi olacağız.

Okulumuzda böylesi bir olayın yaşanmasından dolayı çok üzgünüz. Fakat tüm velilerimizin de içlerinin rahat olmasını salık veririz. Gerekli güvenlik önlemlerinin okulumuzda mevcut olması nedeni ile olaya anında müdahale edilmiş ve olay sorunsuz şekilde sonlandırılmıştır.”

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.