1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LTB Başkanı Harmancı: “Çocuklarımız için çalışmalarımız sürecek”
LTB Başkanı Harmancı: “Çocuklarımız için çalışmalarımız sürecek”

LTB Başkanı Harmancı: “Çocuklarımız için çalışmalarımız sürecek”

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, LTB Çocuk Hakları Birimi’ne üye Haspolat’lı çocuklar ve aileleri ile biraraya geldi.

A+A-

Haspolat Muhtarlığı’nda gerçekleşen görüşmede Başkan Harmancı ailelerle tek tek sohbet ederek, LTB’nin Haspolat bölgesi ile ilgili çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Harmancı, LTB olarak Haspolat’ta Çocuk Futbol Okulu kurduklarını bunun yanı sıra, Haspolatlı çocuklara yönelik folklor ve son olarak da İngilizce kursları vermeye başladıklarını ve tüm bunları ücretsiz olarak yaptıklarını kaydetti. Harmancı Haspolat'a uzun yıllar hizmet ve yatırım yapılmadığını, Haspolat'ın LTB'nin sorumluluk alanında olduğunu ve göreve geldikleri andan itibaren bu bölgeye her türlü hizmet ve yatırımı yapmak için LTB'nin tüm imkânlarını zorladığına vurgu yaptı. Haspolat’ın bugünü ve geleceği olan bölge çocuklarına farklı hizmetler sunarken öte yandan bölgenin alt ve üst yapısı için de yatırımlarına devam edeceklerini ve ihale süreci tamamlanan İçme Suyu Şebekesi'nin bunun örneklerinden olduğunu belirtti.

Haspolat Muhtarlığı’nda gerçekleşen görüşmede, Haspolat Muhtarı Asım Egemen  ile LTB Çocuk Hakları Birim Sorumlusu Münür Öztürk’de hazır bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.