1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. LTB`DEN UYARI...
LTB`DEN UYARI...

LTB`DEN UYARI...

LTB, VATANDAŞLARI HEM SİNYALİZASYONLU KAVŞAKLARDA HEM DE PARKLARDAKİ ELEKTRİK KESİNTİLERİ KONUSUNDA UYARDI

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Park Bahçeler ve Trafik Aydınlatma Şubesi belediye sınırları içerisinde bulunan sinyalizasyonlu kavşak ve parklarda elektrik kesintilerinin giderilmesine yönelik girişimlerde bulunulduğunu ancak henüz bir sonuç alınamadığını açıkladı.

LTB yetkilileri konuyla ilgili girişimlerden bir sonuç alınana kadar vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

LTB Park Bahçeler ve Trafik Aydınlatma Şubesi tarafından yapılan açıklamada, belediye sınırları içerisinde bulunan bazı sinyalizasyonlu kavşak ve parkların elektrik akımının uzun bir süredir birikmiş borcundan dolayı kesik olduğu belirtildi. Bahar ve yaz aylarının gelmesiyle parkların sulanması ve aydınlatılması konusunda daha büyük sıkıntıların yaşanacağı bir döneme girildiğinin altını çizen LTB yetkilileri, bu parkları kullanan vatandaşlara gereken hizmetin tam anlamıyla verilemediğini kaydederek özür diledi.

LTB Park Bahçeler ve Trafik Aydınlatma Şubesi, hem sinyalizasyonlu kavşaklarda hem de parklardaki elektrik kesintilerinin giderilmesine yönelik girişimlerin yapıldığını ancak sonuç alınana kadar da vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

 

Kaynak: TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.