1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. MAĞUSA FESTİVALİ'NDE SIRA LBT'NİN "KABARE KIBRIS" OYUNUNDA
MAĞUSA FESTİVALİ'NDE SIRA LBT'NİN "KABARE KIBRIS" OYUNUNDA

MAĞUSA FESTİVALİ'NDE SIRA LBT'NİN "KABARE KIBRIS" OYUNUNDA

17. ULUSLARARASI MAĞUSA KÜLTÜR SANAT FESTİVALİ DEVAM EDİYOR

A+A-

17. Uluslararası Mağusa Kültür Sanat Festivali, Lefkoşa Belediye Tiyatrosu’nun “Kabare Kıbrıs” oyunuyla devam ediyor.

Mağusa Kültür ve Kongre Merkezi’nde yarın ve 21 Haziran Cuma akşamı saat 21.00’da sahnelenecek oyun, toplumda yaşanan manevi değerlerin kirlenmesine karşı sanatsal sorumlulukla duyarlılık geliştirmeyi amaçlıyor.

Belediyeden verilen bilgiye göre koltuk numaralı olarak 10 TL’den satılan oyunun biletleri Gazimağusa Halkla İlişkiler Birimi’nden alınabiliyor.

17 Haziran’da Zaz konseriyle başlayan ve 15 Temmuz’a kadar sürecek festivalin tiyatro dışındaki etkinlikleri Salamis Antik Tiyatro’da yer alacak.

Festival kapsamında, 24 Haziran’da Goran Bregovic, 27 Haziran’da İnce Saz Grubu, 1 Temmuz’da Bülent Ortaçgil ve Birsen Tezer, 4 Temmuz’da Rojas Ve Rodriguez" Flamenko Topluluğu, 9 Temmuz’da Luz Casal, 11 Temmuz’da yerli gruplardan  Erkan Erzurumlu ve Grubu, 15 Temmuz’da Natalie Cole konseri yer alacak.

Etkinliklerin bilet fiyatları şöyle:

“Goran Bregovic”, “Rojas Ve Rodriguez Flamenko Topluluğu” ve “Natalie Cole” 30 TL, “Bülent Ortaçgil ve Birsen Tezer”,  “ZAZ”, “İnce Saz” ve “Luz Casal” 20 TL ve “Erkan Erzurumlu ve Grubu” 10 TL.

Festival hakkında daha fazla bilgi almak isteyenlerin, Gazimağusa Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi’nin 630 0 500 numaralı telefonu araması ya da  http://www.magusa.org/festival web sayfasını kullanması istendi.

 

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.