1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MAVİDENİZ ASLA USLANMIYOR!
MAVİDENİZ ASLA USLANMIYOR!

MAVİDENİZ ASLA USLANMIYOR!

Mavideniz yeniden cezaevinde

A+A-

Cezaevinden çıktıktan kısa süre sonra, Gazimağusa’da bir kişinin içerisinde bin TL olan aracını izinsiz almaktan tutuklanan Mehmet Mavideniz ile ilgili polis soruşturması tamamlandı

 

Sedef BOŞNAK

Cezaevinden çıktıktan kısa süre sonra, Gazimağusa’da güvenlik görevlisi olan Musa Mitil’e ait aracı içerisindeki bin TL nakit para ile izinsiz alıp kaçmaktan tutuklanan Mehmet Mavideniz’in aleyhine yürütülen polis soruşturması tamamlandı.

Sistematik şekilde suç işleyen Mehmet Mavideniz, dün işlediği suçlardan ileride yargılanmak üzere, 2 ayı geçmeyen bir süreliğine, hükümsüz tutuklu olarak Lefkoşa Merkezi Cezaevi’ne gönderildi.

Dünkü duruşmada, Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube Amirliği’nde görev yapan polis memuru Engin Yıldız, zanlının, 21 Nisan 2018’de saat 16.00’da Ece Un Fabrikası’nda güvenlik görevlisi olarak çalışan Musa Mitil’in sorumluluğundaki arabayı izinsiz alıp kullandığını anlattı.

Tanık polis, ayrıca, zanlının konu aracın bagajında bulunan muhtelif aletleri ve torpido gözünde bulunan bin TL nakit parayı ve 4 adet kimlik kartıyla birlikte, 1 adet sürüş ehliyetini sirkat ettiğini söyledi ve mahkemeden benzer suç işleme ihtimali olan zanlıyı cezaevine göndermesini talep etti.

Yargıç, zanlının, 2 ayı geçmeyen bir süre hükümsüz tutuklu olarak cezaevinde kalmasına emir verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.