1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MERKEZ BANKASI TEŞKİLAT (DEĞİŞİKLİK) YASA TASARI
MERKEZ BANKASI TEŞKİLAT (DEĞİŞİKLİK) YASA TASARI

MERKEZ BANKASI TEŞKİLAT (DEĞİŞİKLİK) YASA TASARI

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Merkez Bankası Teşkilat (Değişiklik) Yasa Tasarısı, Cumhuriyet Meclisi İdari, Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi’nde.....

A+A-

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Merkez Bankası Teşkilat (Değişiklik) Yasa Tasarısı, Cumhuriyet Meclisi İdari, Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi’nde ele alınmaya başlandı.

Cumhuriyet Meclisi’nden verilen bilgiye göre, komite bu sabah UBP Gazimağusa Milletvekili Ahmet Kaşif başkanlığında toplandı. Toplantıda, İdari, Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi Başkan Vekili, CTP Milletvekili Ahmet Gülle, DP Milletvekili Mustafa Arabacıoğlu ve CTP Milletvekili Erkut Şahali de yer aldı.

Komite toplantısında davetli olarak, Personel Dairesi, Merkez Bankası ve Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS) yetkilileri de katıldı.

Tasarı, komitenin bir sonraki toplantısında ele alınmaya devam edilecek.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Merkez Bankası Teşkilat (Değişiklik) Yasa Tasarısı’nın, 57/1987 sayılı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Merkez Bankası Teşkilat Yasası ile belirlenen kadroların günün ihtiyaçlarına uygun olarak yeniden düzenlenmesi amacıyla hazırlandığı belirtildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.