1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MERSİN’DEN 20 TL’YE ALMIŞ!
MERSİN’DEN 20 TL’YE ALMIŞ!

MERSİN’DEN 20 TL’YE ALMIŞ!

Mersin’den 20 TL’ye almış!

A+A-

C.C.A isimli üniversite öğrencisinin üzerinde yapılan aramada 4 gram uyuşturucu bulundu

Emine UYSAL

Ercan Havaalanı’ndan KKTC’ye giriş yapan C.C.A. isimli üniversite öğrencisi, narkotik dedektör köpeği Zeyna’nın tepkisi üzerine 4 gram uyuşturucu madde ile yakalandı.

Ülkemizde üniversite eğitimi almak için gelen C.C.A, konu maddeyi Mersin’den 20 TL’ye aldığını itiraf etti.

C.C.A’nın evinde arama yapan narkotik polisi, kanunsuz herhangi bir şey tespit edilmediğini belirtti.

“Kanunsuz uyuşturucu madde ithal ve tasarrufu” suçlamasıyla gözaltına alınan zanlı dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar’ın huzurunda görüşülen davada KKTC Başsavcılığı adına Savcı Atilla Enver Etkin, tanık olarak Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görev yapan Polis Memuru Mehmet Sevinç’i dinletti.

Mahkemede yeminli şahadet veren Sevinç, 19 Ekim’de Ercan Havaalanı’ndan giriş yapan zanlı C.C.A.’a narkotik dedektör köpeği Zeyna’nın tepki verdiğini ve zanlının eşyaları ile üzerinde yapılan aramada, 4 gram hintkeneviri olduğuna inanılan uyuşturucu madde bulunarak, emare alındığını belirtti.

Polis Memuru Mehmet Sevinç, zanlının konu maddeyi Mersin’de bir arkadaşının aracılığı ile 20 TL’ye aldığının tespit edildiğini söyledi.

Zanlının üniversite öğrencisi olduğunu belirten Sevinç, ikametgâhının da arandığını ve kanunsuz herhangi bir şey tespit edilmediğini kaydetti.

Sevinç, maddenin analize gönderildiğini, konuyla ilgili araştırmaların sürdüğüne işaret ederek, zanlının 1 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti. Zanlı, tutukluluk talebine itiraz etmedi.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar, zanlının tahkikatın salimen yürütülebilmesi için 1 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.