1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. NE BULDULARSA GÖTÜRDÜLER
NE BULDULARSA GÖTÜRDÜLER

NE BULDULARSA GÖTÜRDÜLER

2 bidon sıvı yağ, 1 çuval patates, dağarcık, 70 adet keçi-koyun çanı....

A+A-

Ilgaz SADRAZAM

Çamlıbelli hayvan üreticisi Hasan Konya’nın İkidere Bölgesi’ndeki ağılına önceki akşam kimliği belirsiz kişi ya da kişiler girerek, ne buldularsa çaldılar.

Hasan Konya, ağılına daha önce de hırsız girdiği için ağılının yanına ev yaptığını ve orada kaldığını belirtti ve olayın olduğu akşam bir akrabasının Alayköy’deki düğününe katılmak için birkaç saatliğine oradan ayrıldığını anlattı.

Tek geçim kaynağının hayvancılık olduğunun altını çizen Hasan Konya, yaşadıklarını şu şekilde anlattı:

“Cumartesi akşamı bir akrabamızın düğünü için saat 18.30’da ağıldan çıktık, saat 20.00’de Alayköy’de düğündeydik. Saat 23.00 gibi oradan ayrıldık. Ağılın yanındaki eve geldiğimiz zaman kapının kilidinin kırık olduğunu fark ettik ve hemen polise haber verdik. Geldiler, tutanak tutuldu. Çalınan malzemeler arasında, 2 bidon sıvı yağ, 1 çuval patates, dağarcık, 70 adet keçi-koyun çanı, 1 adet av tüfeği ve bir adet de benzinli odun kesme makinesi bulunuyor. Sıkışmadan dolayı 82 tane yavru hayvanım telef oldu. Dört yıl önce de ağılıma hırsız girmişti. Bu tür olaylar bizleri tedirgin ediyor. Yetkililerin bölgede gerçekleşen bu hırsızlık olaylarına bir çözüm bulmasını istiyoruz.”

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.