1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. NUMAN: “UBP, SANDIKTA YARGILANABİLİR”
NUMAN: “UBP, SANDIKTA YARGILANABİLİR”

NUMAN: “UBP, SANDIKTA YARGILANABİLİR”

UBP’DEKİ GELİŞMELER

A+A-

“PARTİ İÇİ GÖRÜŞ AYRILIKLARI, BİRLİK VE BÜTÜNLÜK ÖNÜNE GEÇEMEZ”

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Sekreteri Necdet Numan, halkının güçlü desteği, hür iradesi ve seçim yoluyla iktidara taşınan UBP’nin, yine halkının seçim sandıklarına yansıyacak kararıyla yargılanabileceğini belirtti.

Numan, her parti içinde farklı görüş sahibi kişi ya da kişiler olabileceğini ancak demokrasinin doğasında var olan bazı görüş ayrılıklarının partilerin birlik ve bütünlüğünün önüne geçmemesi, parti dışındaki platformlara taşınmaması gerektiğini söyledi.

Necdet Numan bugün yaptığı yazılı açıklamada, muhalefet partilerinin seçim harici yollarla UBP’yi iktidardan uzaklaştırma adına çeşitli ve akıl almaz metotlarla girişimlerde bulunduklarını savundu. Numan, “Bu hayalci hesaplarına Ulusal Birlik Partisi tabanı tarafından o görevlere getirilen UBP Milletvekillerini dahil etmeye ve kullanmaya çalışmaları son derece gülünçtür” dedi.

Numan, partinin hangi makamında olursa olsun, hiçbir UBP’liden tabanın onaylamadığı, hak etmediği bir hareketin içinde olmasını beklemenin, hayalcilikten öte geçemeyeceğini söyledi.

Numan, “İnancımız o dur ki Ulusal Birlik Partisi’ni oyları ile iktidara taşıyan tabanımızın cezalandırılması anlamına gelebilecek hiçbir hareket, değil milletvekili gibi önemli görevde olanlardan, hiçbir Ulusal Birlik Parti’liden beklenmemeli, bu saflığa düşülmemelidir” dedi.

 

Kaynak: TAK

Etiketler : , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.