1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. “ÖDENMEYECEK ÖDEMİYORUZ” EK GÖSTERİM YAPACAK
“ÖDENMEYECEK ÖDEMİYORUZ” EK GÖSTERİM YAPACAK

“ÖDENMEYECEK ÖDEMİYORUZ” EK GÖSTERİM YAPACAK

Baraka Tiyatro Ekibi’nin sergilemekte olduğu “Ödenmeyecek Ödemiyoruz” adlı müzikli komedi oyunu, izleyicinin yoğun ilgisi sebebiyle bir hafta uzatıldı.

A+A-

27 Nisan Cumartesi son gösterimi yapılması düşünülen oyun, seyirciden gelen talep üzerine 30 Nisan Salı gecesi de sahnelenecek. “Ödenmeyecek Ödemiyoruz” 27 Nisan Cumartesi ve 30 Nisan Salı tarihlerinde, saat 20.00’de Arabahmet Kültürevi’nde izlenebilecek.

Bilet 5TL olup Ledra Palace ışıkları karşısındaki Khora Kitap Cafe’den veya oyun geceleri kapıdan temin edilebilir. Bilgi ve rezervasyon için 0542 857 27 09 numaralı telefon aranabilir.

Dario Fo’nun yazdığı, Füsun Demirel’in Türkçeleştirdiği “Ödenmeyecek Ödemiyoruz”, Baraka Tiyatro Ekibi tarafından güncellenerek ve Kıbrıs’a uyarlanarak sahneye konuyor.

Ağlanacak halimize güldüren oyunda, ekonomik kriz, zamlar ve emekçileri yoksullaştıran neoliberal uygulamalar, mizahi bir üslupla anlatılıyor. Zamlara tahammülü kalmayan kadınların, alış veriş yapıp ödemeden kaçmasıyla başlayan olaylar, işyerlerinde, okullarda, sokaklarda yaşanan isyanlarla devam ediyor.

Kanto şarkılarının ve dansların da kullanıldığı oyuna, Baraka Müzik Topluluğu Sol Anahtarı elemanları Aziz Güven ve Mehmet Adaman da canlı müzikle eşlik ediyor.

Kolaylaştırıcılığını Nazen Şansal’ın yaptığı oyunda Cemre İpçiler, İlke Olgun, İsmail Özuçar, Kadri Özuçar, Merter Refikoğlu, Mustafa Keleşzade, Nazen Şansal, Şifa Alçıcıoğlu, Zekiye Şentürkler ve Zişan Cürcani rol alıyor.

 

Kaynak: TAK

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.