1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖĞRENCİ YURDUNA UYUŞTURUCU OPERASYONU!
ÖĞRENCİ YURDUNA UYUŞTURUCU OPERASYONU!

ÖĞRENCİ YURDUNA UYUŞTURUCU OPERASYONU!

Öğrenci yurduna uyuşturucu operasyonu!

A+A-

ÖĞRENCİ YURDUNDA 99 ADET UYUŞTURUCU MADDE İÇEREN HAP BULUNDU

Haspolat’ta bir öğrenci yurdunda, 99 adet uyuşturucu madde içeren hap ele geçirildi.

Polis Basın Bültenine göre, yurtta kalan M.G.’nin (E-28) odasında polis tarafından yapılan aramada toplam 99 adet uyuşturucu madde içerdiğine inanılan hap bulunarak emare olarak alındı. Adı edilen tutuklanırken, soruşturma devam ediyor.

GAZİMAĞUSA’DA HIRSIZLIK VE KASTİ HASAR  

Gazimağusa’da perşembe akşamı Kemal Çiftcioğlu adına kayıtlı salon araç park halindeyken alınarak hasara uğratıldı ve araç içerisinden adı edilene ait sürüş ehliyeti ile bir adet kredi kartı çalındı.

Söz konusu araç daha sonra Demirhan’da faaliyet gösteren bir iş yerine satılarak sahtekarlıkla 1000 TL nakit para temin edildi. Bahse konu şahıslar aranıyor. Soruşturma devam ediyor.

GÜZELYURT’TA HUZUR OPERASYONU

Güzelyurt Polis Müdürlüğü, dün gece 20.00 – 24.00 saatleri arasında sorumluluk sahasında huzur operasyonu gerçekleştirdi.

Huzur operasyonu kapsamında bölgede bulunan gece kulüpleri, alkollü içki satış yerleri ve kahvehaneler kontrol edildi. Yapılan kontroller neticesinde herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi.

Trafik ekiplerinin yaptığı denetimlerde ise, 200 araç kontrol edildi, toplam 70 araç sürücüsü aleyhinde ileri işleme gidildi.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.