1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Öğretmenden gelen telefon sonrası kızından şüphelendi!
Öğretmenden gelen telefon sonrası kızından şüphelendi!

Öğretmenden gelen telefon sonrası kızından şüphelendi!

Öğretmenden gelen telefon sonrası kızından şüphelendi!Banka hesabını görünce yıkıldı..

A+A-

13 yaşındaki kız, ailesinin biriktirdiği 61 bin doları cep telefonu oyunlarında harcadı

Çin'de bir kız öğrenci, ailesinin yıllardır biriktirdiği 61.000 dolarlık serveti mobil oyunlarda harcadı. Kızın annesi, kızının paralı mobil oyunlara olan bağımlılığından endişe edince, banka bakiyesini kontrol etti ve kızının oyun hesaplarına 17 bin dolar ve oyun içi alışverişlere 30 bin dolar harcadığını fark etti. Anne, iadeler talep etmesine rağmen, kaybettiği tüm parayı geri alamadığını belirtti.

Çin'de13 yaşındaki bir kız öğrenci, ailesinin yıllardır biriktirmiş olduğu 61.000 dolarlık serveti cep telefonu oyunlarında harcadı. Genç kızın annesi Gong Yiwang, kızının mobil oyunlarında tüm servetini harcadıktan sonra çok az parasının kaldığını ve aile olarak perişan olduklarını söyledi.

ÖĞRETMENLERİNDEN TELEFON GELDİ

Gong, öğretmenlerinden kızının paralı mobil oyunlara olan bağımlılığına dair endişeli olduklarına dair telefon aldıktan sonra banka bakiyesini kontrol etti. Anne, banka bakiyesini kontrol ettiğinde, kızının oyun hesaplarına 17.000 dolar ve ek olarak oyun içi alışverişlere 30.000 dolar harcadığını fark etti.

KANITLARI YOK ETTİ

Küçük kız, annesinin geçmişte yaptığı bir alışverişten banka bilgilerini hatırlayan ve yaptığı harcamaları için mali beyanları sildi ailesi görmesin diye sildi. Bayan Yiwang, "13 yaşındaki kızın bunu yapabileceğini hiç düşünmemiştim. Şoktayım! Kafam patlayacak gibi" dedi. Anne, iadeler talep etmesine rağmen, kaybettiği tüm parayı geri alamadığını belirtti.

Haberler.com

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.