1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. OKTAR: “HEMŞİRELER, SAĞLIK SEKTÖRÜNÜN VAZGEÇİLMEZ TEMSİLCİLERİ…”
OKTAR: “HEMŞİRELER, SAĞLIK SEKTÖRÜNÜN VAZGEÇİLMEZ TEMSİLCİLERİ…”

OKTAR: “HEMŞİRELER, SAĞLIK SEKTÖRÜNÜN VAZGEÇİLMEZ TEMSİLCİLERİ…”

HEMŞİRE VE EBELER HAFTASI…

A+A-

Sağlık-Sen, hemşirelerin, sağlık sektörünün vazgeçilmez temsilcileri olduğuna işaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Sağlık-Sen Başkanı Kemal Oktar, Hemşire ve Ebeler Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajda, sağlık hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesi ve tedavinin başarıya ulaşmasında etkin bir rol oynayan ebe ve hemşirelerin; birey ve toplum sağlığının korunması, hastaların bilimsel esaslara göre bakımının yapılması konularında verdikleri hizmetlerle, insan sevgisiyle icra edilen kutsal bir mesleğin üyeleri olduğunu kaydetti.

İnsana sevgi, ilgi, hoşgörü ve sabırla hizmet sunan hemşireliğin, sağlık hizmetleri alanında ağır sorumluluklar üstlenen bir meslek olma özelliği taşıdığını da ifade eden Oktar, “Ülkemizin her köşesinde, insan hayatının kutsallığından ödün vermeden büyük bir gayret ve özveriyle mesleğini yerine getiren  hemşirelerimiz, sağlık sektörünün vazgeçilmez temsilcileridir” dedi.

Tüm hemşirelerin “Hemşireler Haftasını” kutlayarak, çalışmalarında başarılar dileyen Oktar şunları kaydetti:

“Hemşirelerimizin, yaptıkları hizmetin ve mesleğin kutsallığı ölçüsünde, insan sevgisiyle dolu olan bu mesleğin sağladığı manevi hazzın, dünyanın hiçbir şeyi ile değişilemeyecek güzellikte olduğuna inanıyorum.

Mesleklerini büyük bir fedakârlık ve insan sevgisiyle yerine getiren bütün hemşirelerimizin ‘Hemşireler Haftasını’ kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”

 

Kaynak: TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.