1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖLÜM VİRAJINDA KAZA!
ÖLÜM VİRAJINDA KAZA!

ÖLÜM VİRAJINDA KAZA!

“Ölüm Virajı”nda yine kaza: 3 yaralı

A+A-

Gazimağusa’da “Ölüm Virajı”nın yakınlarında 3 aracın karıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı, bölge halkı bir kez daha uyardı:

Ahmet İLKTAÇ

Gazimağusa’da geçmişte ölümü kazaların da olduğu ve sürekli olarak trafik kazalarının tekrarlandığı Gazimağusa Devlet Hastanesi çevre yolu olarak bilinen Nehir Sokak’ta, dün yine büyük bir trafik kazası meydana geldi. Kazaya bu kez 3 araç karıştı ve 3 kişi yaralandı.

“Ölüm Virajı” olarak bilinen kavisin hemen yakınında meydan gelen trafik kazasında araç sürücüleri Abuzer Çelik, Salime Öztemiz ve Seher Bülbül hafif yaralanarak ambulansla Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tüm yaralılar ilk yardım tedavisinin ardından taburcu edildi.

Öte yandan, Abuzer Çelik’in kullanımındaki araç, çarpışmanın etkisiyle yan yattıktan sonra alevlendi. Bölgedeki bir işletmeden tedarik edilen yangın söndürücüyle araçtaki yangın fazla büyümeden söndürüldü.

Kazayı gören vatandaşlar, fizik kurallarına aykırı olduğu öne sürülen bu yolun bir an önce kapatılmasını veya trafik güvenliği için etkin önlemler alınmasını bir kez daha talep etti. Vatandaşlar, yol ile ilgili adımlar atılmazsa geçmişte olduğu gibi yine ölümlü kazaların meydana gelebileceğinden yakındı.

Görenlerin büyük korku duyduğu trafik kazası, dün saat 15.50’de meydana geldi. Abuzer Çelik’in yönetimindeki MP 233 plakalı araç hastane çemberinden Ünimar Market istikametine doğru seyrettiği sırada karşı şeride geçerek, aynı sırada hastaneye doğru seyreden Salime Öztemiz’in kullanımındaki JB 497 plakalı aracın çarptı.

MP 233 plakalı araç aynı sırada JB 497 plakalı aracın arkasından gelen NZ 560 plakalı Seher Bülbül’ün kullanımındaki araca da çarptı. MP 233 plakalı bu çarpmaların ardından yol kenarında yan bir şekilde durdu.

Kaza sonucu MP 233 plakalı araçta 5 bin, JB 497 plakalı araçta 3 bin 500, NZ 560 plakalı araçta ise 2 bin TL’lik hasar meydana geldiği öğrenildi.

Polisin kaza ile ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.

Kıbrıs Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.