1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ORLANDO BLOOM İLE BİR GECE GEÇİRİNCE...
ORLANDO BLOOM İLE BİR GECE GEÇİRİNCE...

ORLANDO BLOOM İLE BİR GECE GEÇİRİNCE...

Orlando Bloom ile bir gece geçirince...

A+A-

İngiliz aktör Orlando Bloom ile bir gece geçiren 21 yaşındaki garson Viviana Ross, müdürü tarafından otel odasında çıplak halde yakalanınca işten atıldı.

Londra’nın West End bölgesindeki beş yıldızlı otelde garsonluk yapan Viviana Ross, otelin restoranında ‘Karayip Korsanları’ filminin yıldızı Orlando Bloom ile tanıştı ve 40 yaşındaki yıldızın odasında bir gece geçirdi.

1-456.jpeg

Bloom odadan ayrıldıktan sonra odaya giren otelin genel müdürü, çıplak halde yakaladığı 21 yaşındaki garsonu, 'müşterilerle ilişki kurma' yasağını deldiği gerekçesiyle işten kovdu.

İngiliz The Sun gazetesine konuşan Ross’un yakın arkadaşı, "İşten kovulduğu için üzgün, ama yaptığından pişman değil. Viviana ve Orlando arasında birbirlerini gördükleri ilk andan itibaren büyük bir elektrik oluştu. Viviana, Orlando ile harika zaman geçirdiğini, onun olağanüstü bir sevgili olduğunu söyledi" ifadelerini kullandı.

Garson kadının arkadaşı, cuma gecesi mesaisi bittikten sonra Ross’un kıyafetini değiştirdiğini, bardan ayrıldığını ve Bloom ile dışarıda buluştuğunu söyledi. Garsonun arkadaşı, ünlü oyuncunun, Ross’u oteldeki odasında içki içmeye davet ettiğini belirterek, "İlk hareketi Orlando başlattı. Beş gündür otelde kalıyordu ve ikisinin arasındaki cinsel gerilim yükselmişti. Genel müdür, Ross’u Orlando Bloom’un yatağında çıplak halde yatarken gördü. Kısa süre sonra Ross’un telefonuna kovulduğuna dair mesaj gönderdi" dedi.

2-168.jpeg

Orlando Bloom’un telefon numarasını bilmeyen Ross’un, dünyaca ünlü oyuncuyu olan bitenden haberdar edemediği öğrenildi. Romanyalı garsonun, iki ay önce sinema kariyerini geliştirmek için İngiltere’ye taşındığı ve garsonluğun yanı sıra oyunculuk yaptığı belirtildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.