1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. OTOMOBİLİYLE DENİZE UÇTU!
OTOMOBİLİYLE DENİZE UÇTU!

OTOMOBİLİYLE DENİZE UÇTU!

İki sevgili denize uçtu!

A+A-

20 yaşındaki sürücü yosunlardan dolayı kayganlaşan mendireğe hızlı bir şekilde girince denize uçtu

Suna ERDEN

Girne’de dün akşam saatlerinde hızını alamayan genç sürücü Kaşgar court bölgesinde denize uçtu. Olay akşam saat 19.00 sıralarında şöyle gerçekleşti: Thaer Nedal Amer isimli 20 yaşındaki sürücü yönetimindeki PE 643 Z plakalı kiralık araçla Girne’den Kaşgar court bölgesinde hızlı bir şekilde giriş yaptı.

Yanında 16 yaşında İ.S isimli genç kız ile yolculuk yapan sürücü daha sonra bölgede bulunan bir otelin mendireğine doğru aracını sürdü. Hızlı bir şekilde mendireğe doğru seyreden sürücü hızını alamayarak denize uçtu. Fakat araç mendirekten çok uzaklaşmadan kayalıklara takılı kaldı.

YARDIMA GİDERKEN YARALANACAKLARDI

Sürücü ve 16 yaşındaki kız ölümden dönerken, çevredeki vatandaşlar ikisinin yardımına koştu. Ancak mendirekte yosun birikmesinden dolayı kayganlaşan zeminden vatandaşlar da nasibini aldı. Yardıma koşan vatandaşlardan bazıları kayıp düştü. En sonunda sürücü ile 16 yaşındaki kız vatandaşlar sayesinde araçtan çıkarıldı.

ŞOK YAŞADILAR

Amer ve İ.S kazanın şokunu yaşarken, olayda yara almadan kurtuldu. Girne Adli Şube Ekipleri ve İtfaiye Ekipleri olay yerine gelirken, polis sürücü ve genç kızı ifadesini almak için polis merkezine götürdü. Denize uçan araçta daha sonra çıkarıldı.
VATANDAŞLAR YARDIM ETTİ, ARAÇTAN ÇIKARDI

Görgü tanıkları ise aracın Kaşgar bölgesine doğru hızlı bir şekilde indiğini, toprak yola girdikten sonra mendireğe geçtiğini ancak orada duramayarak denize düştüğünü söyledi. Görgü tanıkları, araçta bulunan sürücü ve yanındaki 16 yaşındaki kızı kendilerinin çıkardığını, bu esnada mendirekte yosun birikmesi yüzünden kayıp düştüklerini anlattı.

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.