1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. PARANIN YARISINI ÇALDIĞINI SÖYLÜYOR
PARANIN YARISINI ÇALDIĞINI SÖYLÜYOR

PARANIN YARISINI ÇALDIĞINI SÖYLÜYOR

Paranın yarısını çaldığını söylüyor

A+A-

Aynı evde misafir olduğu Reyhana Saleh’in arabasından 4 bin 400 Euro parasını çalmakla suçlanan Erdoğan Karakaya, teminatla serbest bırakıldı

Emine UYSAL

Gönyeli’de aynı evde misafir olarak kaldığı Reyhana Saleh’in arabasının anahtarını gizlice alarak, araçta muhafaza edilen 4 bin 400 Euro’yu çalmakla suçlanan Erdoğan Karakaya hakkında yürütülen polis soruşturması tamamlandı ve Karakaya dün teminata bağlanarak serbest bırakıldı.

“Sirkat” suçlamasıyla tutuklanan zanlı Erdoğan Karakaya, dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar’ın huzurunda görüşülen davada KKTC Başsavcılığı adına savcı Atilla Enver Etkin, tanık olarak Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube Amirliği’nde görev yapan Polis Memuru Aykut Özkan’ı dinletti.

Mahkemede yeminli şahadet veren Özkan, 27 Ekim’de Gönyeli’de Boncuk Sokak’ta, misafir olan zanlı Erdoğan Karakaya’nın aynı evde misafir olan Reyhana Saleh’in NF 337 plakalı aracının anahtarını alıp, aracın torpido bölümündeki 4 bin 400 Euro nakit parayı çalmakla methaldar olduğunu belirtti.

Zanlının harcama yaptığı bazı yerlerin tespit edildiğini söyleyen Özkan, 2 bin 390 Euro’nun emare alındığını ve zanlının da çaldığı para miktarının, bulunup emare alınan para kadar olduğunu ileri sürdüğünü kaydetti.

Özkan, tahkikatın tamamlandığını belirtip, zanlının mahkemenin uygun göreceği teminata bağlanmasını talep etti.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar, zanlının yurtdışına çıkışını yasaklayarak, bir kefilin 30 bin TL’lik şahsi kefalet senedi imzalaması, iki haftada bir gün polise ispat-ı vücutta bulunması karşılığında tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.