1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. POLİS TEDARİKÇİYİ ARIYOR
POLİS TEDARİKÇİYİ ARIYOR

POLİS TEDARİKÇİYİ ARIYOR

Polis tedarikçiyi arıyor

A+A-

Lefkoşa’da bir üniversitenin yurdunda gerçekleşen uyuşturucu operasyonunda 21 paket bonzai ile yakalanan Mussulla Thomas Reuben aleyhindeki soruşturma devam ediyor.

Devrim DEMİR

Narkotik ekiplerinin önceki gün Lefkoşa’da bir üniversitenin yurdunda ele geçirdiği 21 paket bonzai ile ilgili soruşturması devam ediyor.

Tasarrufunda bulunan uyuşturucu maddeyi imha etmek isterken yakalanan zanlı Mussulla Thomas Reuben, ek tutukluluk talebiyle dün yeniden Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Yargıç Cenkay İnan zanlının soruşturma maksatlı 5 gün daha tutuklu kalmasına emir verdi.

Soruşturma devam ediyor

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Mustafa Zor, Lefkoşa’da faaliyet gösteren bir üniversitenin öğrenci yurdunda arama yaptıklarını anlattı.

Zor, zanlı Mussulla Thomas Reuben’in polisi fark etmesi üzerine odasına koştuğunu ve tasarrufunda bulunan 21 paket sentetik cannabinoid türü uyuşturucu maddeyi imha etmeye çalışırken suçüstü yakalandığını söyledi.

Polis,  yürütülen soruşturmanın henüz tamamlanmadığını, zanlının vermiş olduğu ifade doğrultusunda aranan 1 kişinin bulunamadığını belirterek, zanlının 5 gün süreyle poliste tutuklu kalması talebinde bulundu.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.