1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. POLİSİN ŞÜPHESİ YAKALATTI!
POLİSİN ŞÜPHESİ YAKALATTI!

POLİSİN ŞÜPHESİ YAKALATTI!

Polisin şüphesi yakalattı!

A+A-

Yol kenarında polis tarafından şüpheli olarak görülen 28 yaşındaki Volkan Taçkın’ın aracında yapılan aramada iki gram sentetik uyuşturucu bulundu

Emine UYSAL

Değirmenlik - Girne Anayolu’nda yol kenarında polis tarafından şüpheli olarak görülen 28 yaşındaki Volkan Taçkın’ın aracında yapılan aramada iki gram sentetik uyuşturucu bulundu.

Polis, zanlının gönüllü ifade verdiğini ve aranan bir şahıs olduğunu belirtti.

“Kanunsuz Uyuşturucu Madde (sentetik cannabinoid) tasarrufu” suçlamasıyla gözaltına alınan zanlı Volkan Taçkın, dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar’ın huzurunda görüşülen davada KKTC Başsavcılığı adına savcı İlhan Damdelen, tanık olarak Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görev yapan polis memuru Fadıl Metin’i dinletti.

Mahkemede yeminli şahadet veren Metin, 7 Mart’ta, saat 18.40’ta, Değirmenlik - Girne Anayolu’nun 5-6’ncı kilometreleri arasında, yol kenarında Demirhan Polis Karakolu ekibi tarafından şüpheli olarak görülen zanlı Volkan Taçkın’ın kullanımında bulunan araçta polis tarafından yapılan aramada, yaklaşık 2 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile içerisinde sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan bir adet ucu yanık sarma sigara bulunarak emare olarak alındığını belirtti.

Kıbrıs

Polis memuru Fadıl Metin, zanlının gönüllü ifade verdiğini söyleyerek, ifadenin teyit ve tekzibinin yapılması gerektiğini kaydetti.

Meselede aranan bir şahıs olduğuna vurgu yapan Metin, zanlının tahkikat amaçlı iki gün tutuklu kalmasını talep etti.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar, zanlın tahkikat amaçlı iki gün tutuklu kalmasına emir verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.