1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. RESTORAN SAHİBİNİ CİDDİ ŞEKİLDE...
RESTORAN SAHİBİNİ CİDDİ ŞEKİLDE...

RESTORAN SAHİBİNİ CİDDİ ŞEKİLDE...

3 kişi bir oldu restaurant sahibine;

A+A-

 

 

Beyti Restoran’ın sahibi Mehmet Okumuş’u ciddi şekilde darp eden ve burnunu kıran 3 zanlı tutuksuz yargılanacak

Onar bin lira ödediler

Mehmet Okumuş isimli işadamını ciddi şekilde darp ederek burnunun kırılmasına ve hastanelik olmasına neden olan Serhat İnci, Fuat Yıldırım ve Ferhat Aslan önceki gün teminat talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarılırken, ilk etapta tutuklanan Hamza Turhan suçla ilgisi olmadığına dair yapılan tespit üzerine serbest bırakıldığı açıklandı.

Polis, zanlıların 20 Kasım saat 12.50 sıralarında aralarında daha önceden bulunan husumetten dolayı Beyti isimli restoran sahibi Mehmet Okumuş’u işyeri içerisinde ciddi şekilde darp edip, burnunu kırdıklarını söyledi. Polis, zanlıların tutuklandığını, soruşturma başlatıldığını ifade ederek, kamera kayıtlarının incelendiğini, ilk etapta tutuklanan Hamza Turhan’ın suçla ilgisi olmadığının tespit edildiğini belirtti.

Zanlı Turhan’ın serbest bırakıldığını, olayla ilgili olan diğer zanlılar olan Serhat İnci, Fuat Yıldırım ve Ferhat Aslan hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını kaydeden polis, davalarında hazır olmaları için teminata bağlanmalarını talep etti. Mahkeme, zanlıların 10’ar bin TL nakit teminat yatırması, yurt dışına çıkış yasağı ve her zanlı için bir kefilin 50’er bin TL kefalet senedi imzalaması şartları ile tutuksuz yargılanmasına karar verdi.

   

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.