1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SABIKA DOSYASI KABARIK
SABIKA DOSYASI KABARIK

SABIKA DOSYASI KABARIK

Sabıka dosyası kabarık

A+A-

Tasarrufunda toplam 16 gram uyuşturucu madde bulunan Muzaffer Önbıçak davalarını cezaevinde bekleyecek

Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da polisin aldığı ihbar sonucu yapılan aramada tasarrufunda 10 gram “kokain” ile 6 gram “bonzai” türü uyuşturucu madde ele geçirilen Muzaffer Önbıçak dün teminat maksatlı Gazimağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Mustafa Kavaz, zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını söyledi. Zanlının 2012 yılında benzer bir suçtan dolayı hüküm giydiğini belirten Kavaz, 2013 yılında zanlının benzer bir meseleden soruşturma geçirdiğini ifade etti.
Zanlının benzer suçları sık sık işlediğini iddia eden Kavaz, serbest kalması haline aynı suçu tekrar edeceği kuvvetle ihtimal olduğunu öne sürdüğü zanlının 3 ayı geçmemek şartı ile Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesini talep etti. Savcı Hasan Çaltılı bu süreyi 45 gün ile sınırlandırdı.

Avukatı talebe itiraz etti
Zanlı avukatı Hande  Güzoğlu polisin müvekkili hakkındaki sık aralıklar ile suç işlediği yönündeki iddiasının faraziden ibaret olduğunu savunarak talebe itiraz etti. Huzurundaki şahadeti ve beyanı değerlendiren Yargıç Banu Soyer, zanlının 45 günü geçmemek şartı ile davaları görüşülünceye kadar hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesine emir verdi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.