1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SAHİLDE BULUNAN CESET OLAYINDA ŞOK GELİŞME
SAHİLDE BULUNAN CESET OLAYINDA ŞOK GELİŞME

SAHİLDE BULUNAN CESET OLAYINDA ŞOK GELİŞME

Yedikonuk-Büyükkonuk sahilinde bulunan cesedin

A+A-

Yedikonuk-Büyükkonuk sahilinde bulunan cesedin, Mersin'de kaybolan İbrahim Öz isimli çobana ait olduğu anlaşıldı.

14 EKİM'DE MANŞET OLAN SAHİLDE BULUNAN CESET HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ailesiteshis.jpg

Yedikonuk-Büyükkonuk köyleri arasındaki Yudi bölgesi olarak bilinen sahilde 13 Ekim’de bulunan erkek cesedinin, Mersin’de 1 Ekim’de hayvanlarını otlatırken Göksu Nehri’ne düşerek kaybolan 48 yaşındaki İbrahim Öz isimli 3 çocuk babası olan çobana ait olduğu belirlendi.

Kıbrıs’ta bir erkek cesedi bulunduğuna dair aldıkları duyum üzerine, dün KKTC’ye gelen İbrahim Öz’ün abisi Rasim Öz ve amca çocukları, Gazimağusa Devlet Hastanesi’nin morgunda tutulan cesedi inceleyerek teşhiste bulundu.

İbrahim Öz’ün 1 Ekim’de Mersin’in Günnar Kazası’na bağlı Gezende köyünde inek çobanlığı yaptığı sırada, hayvanlarını Göksu Nehri’nde sularken ayağının kayarak suya düştüğünü, düşerken ayağındaki çizmelerden birinin çıktığını anlatan Rasim Öz, bölgedeki diğer çobanların olayı gördüklerini belirtti.

Tüm aramalara karşın İbrahim Öz’ü bulamadıklarını belirten Rasim Öz, Kıbrıs’ta bir erkek cesedi bulunduğunu öğrenince hemen Kıbrıs’a geldiklerini söyledi.

Önce Karpaz Polis Müdürlüğü’ne gittiklerini ve İbrahim Öz’ün nehir kenarında kalan çizme tekinin resmini gösterdiklerini söyleyen Rasim Öz, buradaki polislerin kendileriyle yakından ilgilendiğini dile getirdi.

Karpaz polisinin kendilerini Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne götürdüğünü ve burada ceset teşhisinden sonra, prosedür gereği DNA testi için kan örneği alındığını da belirten Rasim Öz, “Bu test sonucu çıktıktan sonra cesedi bize teslim edecekler” dedi.

Kıbrıs’a ilk kez geldiklerini ve hiçbir yeri bilmediklerini de söyleyen Rasim Öz, “Karpaz Polis Müdürlüğü ekiplerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bizimle gerçekten yakından ilgilendiler, kendilerine hem teşekkür ediyorum, hem de tebrik ediyorum. DNA sonuçları çıktıktan sonra kardeşimin cesedini alıp, Mersin’e döneceğiz” diye konuştu.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.