1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SALDIRGAN BULUNAMADI
SALDIRGAN BULUNAMADI

SALDIRGAN BULUNAMADI

zanlı 6 gün geçmesine rağmen bulunamadı

A+A-

Suna ERDEN

Retro Bar’da üç kişinin yaralanmasıyla ilgili silahlı saldırı olayını gerçekleştirdiği öne sürülen zanlı 6 gün geçmesine rağmen bulunamadı

Girne’de 29 Eylül gecesi Retro Bar’da meydana gelen ve biri ağır üç kişinin yaralandığı kurşunlanma olayı ile ilgili soruşturma devam ediyor. Olayın üzerinden 6 gün geçmesine rağmen saldırgan bulunamazken, olayı gerçekleştirdiği öne sürülen M.C.Ç isimli şahsın Güney Kıbrıs’a kaçmış olabileceği öne sürülüyor.

ŞEHRİN GÖBEĞİNDE DEHŞET SAÇMIŞTI

Retro Bar’da 29 Eylül tarihinde silahlı saldırı düzenlenmiş, yaya bir şekilde mekâna gelen erkek bir şahıs giriş kapısı önünde duran güvenlik görevlilerine ateş açmıştı. Saldırgan 12 el ateş ederken olayda mekanın güvenlik görevlileri Muhammed Savgar, Mesut Çelik ayaklarından yaralanmış, akrabası olan Mesut Çelik’i ziyaret giden ve olay esasında orada bulunan uzman çavuş Mehmet Ali Çelik ise göğsüne aldığı kurşunla ağır yaralanmıştı. Tüm yaralılar Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, asker olan Çelik ise 4 gün önce Ankara Gata Askeri Hastanesi’ne sevk edildi.

KAÇTI İDDİASI

Şehrin göbeğinde yaşanan olayın üzerinden 6 gün geçmesine rağmen saldırgan henüz bulunamadı. Saldırıyı, olaydan iki hafta önce mekanın güvenlik görevlileri tarafından darp edilen M.C.Ç isimli şahsın gerçekleştirdiği iddia edilirken, her yerde aranan zanlının Güney Kıbrıs’a kaçmış olabileceği öne sürüldü.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.