1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Sedat Peker'in oğlu sessizliğini Tarkan'ın şarkısıyla bozdu: Geççek, çok az kaldı
Sedat Peker'in oğlu sessizliğini Tarkan'ın şarkısıyla bozdu: Geççek, çok az kaldı

Sedat Peker'in oğlu sessizliğini Tarkan'ın şarkısıyla bozdu: Geççek, çok az kaldı

Sedat Peker'in oğlu sessizliğini Tarkan'ın şarkısıyla bozdu: Geççek, çok az kaldı

A+A-

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker ve ailesi en son Dubai'ye gitmişti. Buradan videolar paylaşan Peker, daha sonra can güvenliği için sessiz kaldığını belirtmişti. Peker ailesinin uzun süren sessizliğini Celal Han Peker bozdu. Sedat Peker'in oğlu, Tarkan'ın kısa sürede gündeme oturan yeni şarkısını paylaşıp "Geççek, çok az kaldı" paylaşımını yaptı.

Uzun süredir ailesiyle birlikte Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) bulunan organize suç örgütü lideri  Sedat Peker, buradan yaptığı Youtube paylaşımlarıyla gündem olmuştu. Daha sonra Peker'in dijital materyallere erişimi engellemiş, sosyal medyada üzerinden paylaşım yapması yasaklanmıştı. 

ŞARKI İLE GERİ DÖNDÜ

Peker ailesinin uzun süren sessizliği, Sedat Peker'in büyük oğlu Celal Han Peker tarafından bozuldu. Peker'in oğlu, önceki akşam yayınlanan ve büyük bir etki yaratan Tarkan'ın "Geççek" klibini paylaştı. Peker paylaşımına, "Geççek çok az kaldı" yazdı.

Peker'in paylaşımı şöyle:

1-20220219092402.jpg

POLİTİK MESAJ VERDİĞİ İDDİA EDİLDİ

Tarkan'ın politik bir mesaj verdiği öne sürülen son şarkısının sözleri şu şekilde: "Geççek geççek elbet bu da geççek, gör bak umudun gününü gün etçek. Oh oh zilleri takıp oynıycaz o zaman, o çiçekten günler çok yakın inan. Gitçek gitçek geldiği gibi gitçek, her şeyin sonu var bu çile de bitçek."

Haberler.com

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.