1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SEKRETERİNİ TACİZ ETTİ!
SEKRETERİNİ TACİZ ETTİ!

SEKRETERİNİ TACİZ ETTİ!

Belinden tutup zorla çekip...

A+A-
Girne’de önceki gün meydana gelen cinsel saldırı olayı ile ilgili tutuklanan Emir Taşçıoğlu dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı.
 
Suna ERDEN

Girne’de önceki gün meydana gelen cinsel saldırı olayı ile ilgili tutuklanan Emir Taşçıoğlu dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Olayı soruşturan polis, zanlı hakkındaki iddiaları aktararak teminata bağlanmasını talep etti. Bu arada zanlının iş adamı ve Makina Mühendisleri Odası Başkanı olduğu öğrenildi.

ZORLA ÖPMEYE ÇALIŞTI

Polis Memuru Yalgı Döşenci, cinsel saldırı olayının önceki gün saat 09.50 sıralarında Girne’de faaliyet gösteren mühendislik bürosunda meydana geldiğini söyledi. Polis, işyerinin işletmecisi olan zanlı Taşçıoğlu’nun sekreteri M.B’yi (K-29) belinden tutup çektikten sonra dudaklarından öpmeye çalışarak taciz ettiğini kaydetti. Şikayet üzerine gözaltına alınan zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını kaydeden polis, teminata bağlanmasını talep etti.

TEMİNATLA SERBEST

Zanlının avukatı, müvekkilinin iki çocuk babası olduğunu, çocukların Güney Kıbrıs’ta eğitim aldığını ve onları götürüp getirmekle zanlının mükellef olduğunu ifade ederek, yurt dışına çıkışının yasaklanmamasını talep etti. Savunma, mahkemenin bu yönde karar vermesi halinde teminat değişikliği için başvuru yapacaklarını belirtti. Aktarılan olgular ve savunmanın beyanlarını dinleyen mahkeme, zanlının 3 bin TL nakit teminat yatırmasına, bir kefilin 50 bin TL tutarında kefalet senedi imzalamasına ve yurt dışına çıkışının yasaklanmasına emir verdi.

Star Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
    İlgili Haberler