1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SEVENLERİ ŞOKTA!
SEVENLERİ ŞOKTA!

SEVENLERİ ŞOKTA!

Sevenleri şokta

A+A-

Dengesini kaybetti

Gönyeli’nin çalışkan ve sevilen insanlarından 75 yaşındaki Ertuğrul Palaz, çalıştığı inşaattan düşerek can verdi

Gönyeli dün sabah güne acı haberle uyandı. Gönyeli’nin çalışkan ve sevilen isimlerinden olan 75 yaşındaki Ertuğrul Palaz, çalıştığı inşaattan düşerek hayatını kaybetti. Elde edilen bilgilere göre Palaz, dün sabah 07.00 civarında çalışmak için Gönyeli İncirli Sokak’ta bulunan 3 katlı inşaata gitti. Çalıştığı esnada dengesini kaybeden Palaz, inşaatın 3. katından beton zemine düştü. Palaz, olay yerinde can verdi. Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı adli şube ve olay yeri incelemek ekipleri, söz konusu inşaatta saatlerce inceleme yaptı. Palaz’ın naaşı, otopsi için Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Sevenleri şokta

Söz konusu inşaatta çalışan diğer işçiler sabah yaşanan bu acı olaydan dolayı şok oldu. Acı haberi alan Palaz’ın yakınları olay yerine akın etti. Evli ve 3 evlat sahibi olan Palaz’ın ani ölümü başta ailesi olmak üzere tüm Gönyeli’yi yasa boğdu. Elde edilen bilgilere göre Palaz, Gönyeli’nin tanınmış yapı ustasıydı. Yakınları, “Ertuğrul abi şömine ve fırın yapma konusunda ustaydı. Uzun zamandan beridir yapıcılık işiyle uğraşıyordu. Köyün köklü ailelerindendir. Çevresindeki herkes onu çok severdi. Bu acı olayı duyduğumuzda çok üzüldük. Allah ailesine sabır versin” dedi.

Bugün uğurlanacak

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Palaz’ın bedeni üzerinde yapılan otopsi sonucu açıklandı. Yetkililerden alınan bilgiye göre Palaz’ın, beyin kanaması, kaburga kırıkları, iç organ yaralanması ve iç kanamaya bağlı olarak yaşamını yitirdiği öğrenildi. Yetkili, ölümün tamamen yüksekten düşmeye bağlı olduğunu söyledi.

Palaz’ın naaşı bugün Gönyeli Camisi’nde öğle namazına müteakip kılınacak olan cenaze namazının ardından Gönyeli Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Diyalog

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.