1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SİLAH HERHANGİ BİR OLAYDA KULLANILMADI
SİLAH HERHANGİ BİR OLAYDA KULLANILMADI

SİLAH HERHANGİ BİR OLAYDA KULLANILMADI

Lefkoşa'da üzerinde yapılan aramada..

A+A-

Emine UYSAL
Polis, Sabri Yıldırım'ın üzerinde bulunan 7.65 milimetre çapında tabancaya yapılan balistik inceleme sonucuna göre silahın herhangi bir olayda kullanılmadığını açıkladı.

Lefkoşa'da üzerinde yapılan aramada, bir adet 7.65 milimetre çapında tabanca, 5 adet canlı mermi, arabasında ise bir bıçak ve 2 sopa bulunarak tutuklanan Özgülen Kebap İşletmecisi Sabri Yıldırım, üç gündür tutukluydu.

Yıldırım, "Kanunsuz silah taşıma ve tasarruf, "Kanunsuz Patlayıcı Madde Taşıma ve Tasarruf', "Kanunsuz bıçak taşıma" ve "Kanunsuz  olarak tecavüzü alet taşıma" stıçlamalanyla dün sabah teminat duruşmasma çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Musa Avcıoglu'nun huzurunda görüşülen davada KKTC Başsavcılığı adına savcı yardımcısı Aysın Bilgin, polis memuru Mehmet Yavuz'u tanık olarak dinletti. Davada zanlı avukatı Hasan özkök de hazır bulundu. Mahkemede yeminli şahadet veren polis memuru Yavuz, zanlı Sabri Yıldırım'ın 23 Ocak 2016 tarihinde işlenen dört ayrı suçla methaldar oldugunu belirtti.

Polis memuru Yavuz, Sabri Yıldırım'ın üzerinde bulunan 7.65 milimetre tabancaya yapılan balistik inceleme sonucuna göre tabancanın herhangi bir olayda kullandmadığını söyledi. Zanlının suçlamayı kabul etmediğini belirten Yavuz, KKTC vatandaşı evli ve iki çocuk babası olan zanlının mahkemenin uygun göreceği teminata bağlanmasmı talep etti. Kıdemli Yargıç Musa Avcıoğlu. zanlının yurtdışı çıkışını yasaklayarak, seyahat belgelerini polise teslim etmesi, 5 bin TL nakdi teminat yanması, bir kefilin 40 bin TLlik şahsi kefalet senedi imzalaması ve haftada bir gün polise ispat-ı vücutta bulunması karşılığında yargılanıncaya değin serbest kalmasına emir verdi.

Kıbrıs

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.